Problem z multiplayerem

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
ExtremeHotCookie
Użytkownik Forum
Posty: 4
Rejestracja: 30 kwie 2014, 22:20

Problem z multiplayerem

Post autor: ExtremeHotCookie » 30 kwie 2014, 22:25

Problem polega na tym, iż gdy próbuje wejść do jakiegoś pokoju w trybie multiplayer, wyskakuje mi komuniakt "Połączenie nie powiodło się: Your data files do not match the host". Przez to nie moge grać na multi :smutny: Proszę o pomoc

Awatar użytkownika
Tiank
Użytkownik Forum
Posty: 84
Rejestracja: 06 lip 2013, 20:03
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Tiank » 01 maja 2014, 21:42

Spróbuj przeinstalować Remake'a, może to wystarczy. Pamiętaj, że aktualna wersja to r5503.

ExtremeHotCookie
Użytkownik Forum
Posty: 4
Rejestracja: 30 kwie 2014, 22:20

Post autor: ExtremeHotCookie » 01 maja 2014, 22:03

reinstalowałem ok. 20 razy, oczywiście na wersje aktualna (5503)

Awatar użytkownika
Tiank
Użytkownik Forum
Posty: 84
Rejestracja: 06 lip 2013, 20:03
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Tiank » 02 maja 2014, 08:54

Może w takim razie plik instalatora jest niepełny (choć wydaje mi się to mało prawdopodobne, wątpię żebyś mógł wtedy w ogóle zainstalować grę...). Jeżeli pobierałeś stąd, z Polskiej bramki, to instalator mógł być niepełny po pobraniu. Ściągnij jeszcze raz, z innej bramki (np. Niemieckiej) i sprawdź czy wielkość pliku jest właściwa.

ExtremeHotCookie
Użytkownik Forum
Posty: 4
Rejestracja: 30 kwie 2014, 22:20

Post autor: ExtremeHotCookie » 02 maja 2014, 11:14

instalowałem ze wszystkich możliwych linków, nadal nie działa :smutny:

ExtremeHotCookie
Użytkownik Forum
Posty: 4
Rejestracja: 30 kwie 2014, 22:20

Post autor: ExtremeHotCookie » 02 maja 2014, 11:43

Mam do ciebie wielką prośbę, czy mógłbyś wysłać mi folder z grą? wtedy dowiem się, w jaki sposób komputer zawinił, podczas pobierania, czy instalacji.

Awatar użytkownika
Pyskaty
Użytkownik Forum
Posty: 25
Rejestracja: 17 lip 2012, 23:04

Post autor: Pyskaty » 06 maja 2014, 13:03

Jestem zupełnie zielony w tych tematach, ale może po prostu chodzi o zaporę firewall uniemożliwiającą grę przez sieć :)

ODPOWIEDZ