Zasiane pole nie chce "rosnąć".

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
CieSla
Użytkownik Forum
Posty: 33
Rejestracja: 20 sty 2011, 13:11

Zasiane pole nie chce "rosnąć".

Post autor: CieSla » 23 gru 2014, 14:16

Dzień dobry! :)
Mam pewien problem, otóż gdy mój chłop zasieje pole ono " nie owocuje w plonach " .. W ogóle nie rośnie i tyle ;)
Można sobie jakoś z tym poradzić?
( Właśnie napaliłem się na kampanię The Great Escapade i koniecznie chcę sobie ja przejść, ale z takim utrudnieniem się nie da ;/ )

Awatar użytkownika
kaszub
Użytkownik Forum
Posty: 759
Rejestracja: 13 kwie 2009, 21:25
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: kaszub » 23 gru 2014, 20:25

Nic nie rośnie poniżej spichrza w TGE 1.
Za duże mapy powodują takie problemy.
Siej zboże troszkę wyżej :).

Zresztą, to jest najmniejszy problem w tej misji- długo by można pisać o bugach.

Awatar użytkownika
CieSla
Użytkownik Forum
Posty: 33
Rejestracja: 20 sty 2011, 13:11

Post autor: CieSla » 27 gru 2014, 20:23

Wielkie dzięki! :)

ODPOWIEDZ