Gra przez internet.. kolejny bug :/

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Setman
Zbanowany
Posty: 269
Rejestracja: 05 sie 2005, 11:16

Gra przez internet.. kolejny bug :/

Post autor: Setman » 09 sie 2005, 13:14

Dzisiaj gralismy sobie przez internet. Wszystko było łądnie, pięknie do czasu kiedy nie zaatakowałem na przeciwnika. Ja juz mu zburzyłem a on na swoim ekranie nic nie widział. MI sie wydaje ze to przez to ze tamten gracz nie wylaczył zapore w win XP. Lucbach spotkałes sie z takim czyms i da rade na to jakis patch zrobic :roll:

Phomerus
Użytkownik Forum
Posty: 22
Rejestracja: 05 sie 2005, 00:10
Lokalizacja: Zewsząd
Kontakt:

Post autor: Phomerus » 09 sie 2005, 16:07

to jest bardzo powszechny problem w TPR... w ogole jak chcesz sobie pograć przez siec to skombinuj jedynke bo inaczej raczej nic z tego... :(
Alkohol pity z umiarem nie szkodzi nawet w dużych ilościach...

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach » 10 sie 2005, 16:02

Setmanie, pamiętam coś takiego. Taki błąd zgłosił kiedyś jeden z graczy (w poprzedniej wersji forum). Pamiętam też, że w związku z tym napisałem do Knighta, który mi coś tłumaczył, ale nie pamiętam niestety istoty rozmowy. Bardzo możliwe, że w najbliższych dniach, w związku ze staraniami odzyskania starych wątków, skopiuję tu rozwiązanie tego problemu. Proszę o cierpliwość.
lucbach,
administrator knights.sztab.com

metalmok
Użytkownik Forum
Posty: 32
Rejestracja: 13 sie 2005, 09:49
Lokalizacja: Kalety
Kontakt:

Post autor: metalmok » 14 sie 2005, 12:04

Grałem sobie na sieci lokalnej, mój wróg jednym egzemplażem lekkiej jazdy przyjechał do mojej wioski (na zwiady, zobaczyc jak mi idzie no iw celu odkrycia terenu) nie chciał mnie atakowac, więc go wpusciłem. Przejechał w koło wioski i zaczoł wybijac mi ludzi poleciałem do niego, patrze a jego "chopek" już dawno wyjechał do niego a umnie wciąż był i robił mi sieczke. Zabiłem go a, u mojego wroga wciąż zył i dołączył do reszty woja. :coongada:: :smiesne: :niedowiarek:

Gb.Ottis
Użytkownik Forum
Posty: 128
Rejestracja: 04 sie 2005, 14:48
Lokalizacja: Radom
Kontakt:

:}

Post autor: Gb.Ottis » 22 sie 2005, 23:57

Miałem rzecz podobną ale w grze KKND, u siebie się obroniłem przed atakiem, a u kolegi byłem zniszczony. Co się okazało? Były takie zwolnienia, że komputer na nasze miejsca wstawił boty ... i ... gów*o wyszło z gry :}
Piotr Soboń Gb.Ottis
E-mail: Gb.Ottis@poczta.fm
tel. +48 692636048
GG: 3832344

Awatar użytkownika
mar244
Użytkownik Forum
Posty: 360
Rejestracja: 01 paź 2005, 08:56
Lokalizacja: Częstochowa

Post autor: mar244 » 13 paź 2005, 21:52

niemam pojecei co to :zamurowany: ale tez mi tak sie dzialo :szczerzy:
Obrazek

Eloziomek
Użytkownik Forum
Posty: 6
Rejestracja: 22 paź 2005, 14:56
Lokalizacja: sie biora dziecie?

Post autor: Eloziomek » 22 paź 2005, 15:05

identyczna rzecz byla jak gralismy z setmanem rozwalilem mu wszystki budynki on mi ale moglismy grac dalej blad olegal na tym ze nikt nie widzial zniszczen w swojej wiosce

Awatar użytkownika
Setman
Zbanowany
Posty: 269
Rejestracja: 05 sie 2005, 11:16

Post autor: Setman » 31 paź 2005, 11:13

No i kolejny Bug. :coongada::
Dzisiaj graliśmy z Mankiem, wszystko było łądnie, pieknie. A tu nagle pojawiło mu sie na ekranie, że ja wyszedłem z gry, mi zaś, że on wyszedł z gry. i Tym samym mieliśmy pograne :zamurowany:
Obrazek

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach » 17 lis 2005, 17:44

Na ten temat nadaje się tylko jedno zdanie: to jeden, wielki bug twórców. I tyle. Nic nie poradzimy... :x
lucbach,
administrator knights.sztab.com

ODPOWIEDZ