Błąd z Kam

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gall Gael
Użytkownik Forum
Posty: 24
Rejestracja: 13 sie 2005, 20:54

Błąd z Kam

Post autor: Gall Gael » 17 sie 2005, 14:04

Zainstalowałem " ryczerzy..." jako gołą wersje, gra się nieuruchamiała i 2 razy wyskakiwał ten komunikat "Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000005). Kliknij przycisk OK, aby zakończy aplikacje" więc zainstalowałem łatkę SR2 nic, dałem tryb zgodności na 95, następnie 98/Me SP5 też nic. Mam widows Xp z SP2.Co robić?prędzej (to znaczy przed reinstalacją systemu i instalacją SP2)wszystko było ok.

Mati_91
Użytkownik Forum
Posty: 55
Rejestracja: 07 sie 2005, 17:30
Lokalizacja: Lipsk

Post autor: Mati_91 » 17 sie 2005, 17:31

bardzo dziwny przypadek,napewno wszystkiego jzu probowales?ja nie jestem w stanie ci pomoc :(
FORZA JUVE!

Awatar użytkownika
Gall Gael
Użytkownik Forum
Posty: 24
Rejestracja: 13 sie 2005, 20:54

Post autor: Gall Gael » 17 sie 2005, 17:34

Mati_91 pisze:bardzo dziwny przypadek,napewno wszystkiego jzu probowales?ja nie jestem w stanie ci pomoc :(
Próbowałem wszystkich znanych mi możliwości

Gb.Ottis
Użytkownik Forum
Posty: 128
Rejestracja: 04 sie 2005, 14:48
Lokalizacja: Radom
Kontakt:

Rejestr

Post autor: Gb.Ottis » 22 sie 2005, 23:49

Postaraj się wywalić grę KAM całkowicie. Wszysctkie wpisy w rejestrze.
Dopiero wtedy postaraj się ją nagrać. Kto wie, może to pomoże ...
Piotr Soboń Gb.Ottis
E-mail: Gb.Ottis@poczta.fm
tel. +48 692636048
GG: 3832344

Awatar użytkownika
Gall Gael
Użytkownik Forum
Posty: 24
Rejestracja: 13 sie 2005, 20:54

Post autor: Gall Gael » 26 wrz 2005, 21:25

Zrobiłem to ale tak samo może reinstalka systemu pomoże .

P.S. sory za tak późną odpowiedź ale niechciało mi się sprawdzać efektów

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach » 27 wrz 2005, 13:07

Ja także uważam, że coś jest nie w porządku z Twoim systemem. Napisz, czy jego reinstalacja pomogła!
lucbach,
administrator knights.sztab.com

ODPOWIEDZ