Problem: Przyspieszenie nie działa

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
lewaros
Użytkownik Forum
Posty: 2
Rejestracja: 18 sie 2007, 18:28

Problem: Przyspieszenie nie działa

Post autor: lewaros »

Ściągnąłem sobie KaM tpr i tsk... I mam problem nie działa przyspieszenie... Nie wiem co z tym zrobić... zainstalowałem sp2 i tez nie działa... bez tego patcha także nie działa... Co zrobić?
Awatar użytkownika
Adamczi
Użytkownik Forum
Posty: 11
Rejestracja: 12 sie 2007, 19:44

Post autor: Adamczi »

Jeśli się nie myle to przyśpieszenie tylko w TPR jest
lewaros
Użytkownik Forum
Posty: 2
Rejestracja: 18 sie 2007, 18:28

Post autor: lewaros »

tak wiem, mam ta wersje podwojna, gdzie sa misje tsk i tpr... i w tpr nie dziala...
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Posty: 1942
Rejestracja: 20 cze 2007, 14:31
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

Post autor: robi29 »

A w ogóle wiesz jaki przycisk daje przyspieszenie czasu ??? jak nie to F8 :mrgreen: . Jak dalej nie działa to nie wiem co jest
Awatar użytkownika
Busterz
Użytkownik Forum
Posty: 39
Rejestracja: 18 sie 2007, 11:59
Lokalizacja: konin

Post autor: Busterz »

Ja też miałem z tym problem ale potem ponownie zainstalowałem grę no i jest. jeżeli ci nie zadziała F8 to spróbuj zainstalować grę ponownie.
Ale upewnij sie czy zainstalowałeś kam TPR. To po prostu pewnie błąd przy instalacji :(
ello all :D
......Nuda :::::(
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Posty: 1942
Rejestracja: 20 cze 2007, 14:31
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

Post autor: robi29 »

Napewno to błąd przy instalacji lub ma jakieś badziewiastą płytke, jakiegoś pirata lub coś w tym stylu.
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach »

Lewarosie, można wiedzieć skąd masz tę wersję gry? I w jakim języku?
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Diablo155
Użytkownik Forum
Posty: 22
Rejestracja: 25 cze 2008, 16:34

Post autor: Diablo155 »

Pewnie masz kama w języku angielskim,ściągnij se w polskim
Ta gra wymiata !!
ODPOWIEDZ