Duży problem

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Wismerin
Użytkownik Forum

Duży problem

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Wismerin »

A wieć chciałem pograć z kumplem przez sieć, niestety gdy wlaczam to w lewym gorntm rogu ekranu pojawia sie czarne okienko i niezbyt durzo na nim widac, no ale w końcu w polaczeniu internetowym udalo mi sie zalozyc gre, lub przejsc do okna wuszukiwania. Niestety nie udalo mi sie polaczyc z kumplem (nie widzimy sie wzajem). Czytałem wszystkie wasze porady na temat ip itd. i dalej nie działa.

mamy knight and merchants bez dodatku.

Bardzo prosze o pomoc

//Wszystko ok, tylko gdybyś jeszcze nie popełniał tylu błędów, to by było wprost świetnie. Rozumiem zapomnieć kilku ogonków w literach, ale takie notoryczne ich unikanie zniekształca tekstu czytanie. Proszę, popraw.
//Khelben

tak wiem ale niekiedy (co znam z innyhc for) zamiast np. ę wyskakuje "?"
dlatego wolałem unikać takich znaków.

//Tutaj nie musisz się o to martwić, ponieważ jest to forum polskie, przystosowane do tego, by pisać na nim po polsku, bez lęku, że nie wyświetlą Ci się polskie znaki.
//Khelben
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2007, 13:43 przez Wismerin, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kamyk »

1. Grasz przez Hamachi?
2. Jeżeli masz włączonego firewol-a (nie wiem czy dobrze napisałem :P) to go wyłącz.
3. W to okienko musisz wpisać IP kolegi (jeżeli gracie przez Hamachi to tylko jego numer Hamachi)
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: robi29 »

Jak grasz przez hamachi możesz, ale nie musisz wpisywać numeru IP kolegów. Jak grasz nie przez hamachi to musisz wpisać. Jak wpisałeś to teraz kliknij ten "czarny" prostokąt górny po prawej stronie.

PS. Też tak mam, ale już to kumam :wink:
Wismerin
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Wismerin »

No i tutaj pojawia się problem, po wspisaniu ip wyskakuję mi błąd i wywala mnie do windowsa.

PS. Wolałbym grać bez hamachi
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: robi29 »

Czy jest to TSK czy TPR ???
Jak masz TPR to zainstaluj razem z kolegą SR2, pomoże :wink:
Odpowiedz