Filmiki
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Tutaj rozmawialiśmy na ten temat. Końcowego rozwiązania nie znaleźliśmy. Jaki masz system operacyjny i w którą kampanię grasz (sama TSK czy wersja TSK+TPR?)?
lucbach,
administrator knights.sztab.com
gadamy
eh... skoro już o tym gadamy...
:
Kiedyś tam mi w pierwszej części działały filmiki... ale tera coś z nimi nietentego... nie działają.
Drugą część se z neta pobrałem - tam działa każdy filmik od pierwszej kampanii po drugą 
Kiedyś tam mi w pierwszej części działały filmiki... ale tera coś z nimi nietentego... nie działają.
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Danielu, to wynika z okresu, z którego pochodzą gry. Jak dobrze wiesz, starsze gry nie działają pod Windows XP. Tak jest właśnie z TSK. TPR jest nowsza, wiec wszystko działa. Znalazłem rozwiązanie pewnego gracza, który proponuje takie rozwiązanie tego problemu (The Knight twierdził do tej pory, że filmiki nie działają dlatego, że TSK jest stara):Daniel pisze:sama TSK, mam też TSK razem z TPR i mi tam działają filmiki. System XP, 256 mb ram, 801 procesor
1) zainstaluj K&M TSK
2) uruchom płytę i skopiuj z niej pliki KaM_800.exe i KaM_1024.exe
3) wklej je do katalogu gry na dysku
Daj proszę znać, czy pomogło, tylko błagam, zrób to w takiej kolejności, jak napisałem, ok
lucbach,
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Hmmm, a to wersja z gazety?Daniel pisze:Przykro mi ale na płycie nie ma takich plików. Pozdr.
To już problem na inny temat! Jak będziesz chciał poruszyć inny problem, to dla dobra wszystkich stwórz nowy tematDaniel pisze:Mam jeszcze jednen problem, w KAM TPR jak wgram spolszczenie to jak włączam gre to nie widać żadnych napisów, ani polskich ani wogóle żadnych.
Skąd masz to spolszczenie? Ja jeszcze w życiu nie widziałem dobrego spolszczenia do K&M. Ktoś puścił jakiś bubel w sieć i wszyscy go umieszczają w download, nawet go nie sprawdzając. Jaki masz dotychczasowy język gry? Jeśli to jakiś nie do strawienia, np. duński lub holenderski, to wgraj sobie TPR English Language Pack 2 ze strony knightsandmerchants.de
lucbach,
-
piotrek_1000
- Użytkownik Forum
- Lord Gidoo
- Użytkownik Forum