Przeciwnik rozbudowuje się haotycznie i zacina się.

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
krzysiubeatki
Użytkownik Forum
Posty: 2
Rejestracja: 12 paź 2007, 00:55

Przeciwnik rozbudowuje się haotycznie i zacina się

Post autor: krzysiubeatki »

W pojedynczej misji "Czarne złoto" przeciwnicy rozbudowują się chaotycznie, a niebiescy i różowi w ogóle nie budują warowni.Jakby po pewnym czasie się zacieli.Czasami gdzieś daleko od swojej wioski zbudują kawałek ścieżki.

Może ktoś spotkał się z takim problemem i wie jak się z nim uporać.

Pozdrawiam
krzysiubeatki
Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Posty: 1262
Rejestracja: 02 wrz 2007, 20:03
Lokalizacja: skontnikont
Kontakt:

Post autor: Cav »

Ja też kiedyś tak miałem, ściągnij patcha SR2, może pomoże (ale rym :P)
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!
krzysiubeatki
Użytkownik Forum
Posty: 2
Rejestracja: 12 paź 2007, 00:55

Post autor: krzysiubeatki »

Zacinało mi się z wgranym patchem. Odinstalowałem grę i zainstalowałem bez patcha. Spróbowałem zagrać jeszcze raz i problem się nadal pojawia.
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Posty: 1942
Rejestracja: 20 cze 2007, 14:31
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

Post autor: robi29 »

Niestety nie ma na to rady. Niebieski czasami ma warownie, ale różowy nigdy :wink:
Awatar użytkownika
bartek007
Użytkownik Forum
Posty: 130
Rejestracja: 26 lip 2007, 16:47

Post autor: bartek007 »

Ale zawsze można przez edytor dorobić mu warownie i skrypty :wink:
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy :) Teraz żyje sobie spokojnie w swojej kopalni złota ... Koniec
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Posty: 1942
Rejestracja: 20 cze 2007, 14:31
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

Post autor: robi29 »

No tak, ale nie ma takiego skryptu (szkoda), że można sobie wybrać co komp buduje. :obrazalski:
Gość

Post autor: Gość »

U mnie jest to samo ale może nowy patch (Service Relase 3) poprawi ten błąd :)

PS.Różowy sie nie buduje tylko buduje sie żółty i niebieski :(
ODPOWIEDZ