save z gry online
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
save z gry online
Witam
Czy The Knights i The Barbarian nie mogli by jakoś naprawić błąd wczytywania save z gry przez neta ?
Czy The Knights i The Barbarian nie mogli by jakoś naprawić błąd wczytywania save z gry przez neta ?
- Michailoff
- Moderator
-
krzysiek000
- Użytkownik Forum
To zrób jeśli masz taką wiedzę może być nawet osobny program ale żeby to działało w 100 %
0 lagów i przycięć po prostu cud miód i orzeszki 
Ponoć te save działają ale bardzo wolno po 2 godzinach mieli dopiero 23 % :/
Jeśli zapisuje się jakiś plik i gdy chcemy z powrotem wgrać sava prawdopodobnie wysyłamy ten plik gościowi, który z nami gra choć to tylko moja hipoteza
jeśli tak sie dzieje prędkość wysyłania jest minimalna 
Mógłby ktoś to sprawdzić
? Może wystarczy z edytować jakiś plik i poprawić kilka linijek kodu prawdopodobnie może źle ustawili prędkość wysyłania 
Ponoć te save działają ale bardzo wolno po 2 godzinach mieli dopiero 23 % :/
Jeśli zapisuje się jakiś plik i gdy chcemy z powrotem wgrać sava prawdopodobnie wysyłamy ten plik gościowi, który z nami gra choć to tylko moja hipoteza
Mógłby ktoś to sprawdzić

Hmmm,Gibcio wpadłeś chyba na właściwy trop.Moja teoria jest taka:
Mapy do neta normalnie się włączają.
Save'owe mapy się jakby ściągają do innych graczy
WIĘC,gdyby tak wcześniej przesłać mape od tego co zapisał do innych graczy z save'a TO KaM by to przyjął że to normalna mapa którą wszyscy mają i by działało bez problemów? Co o tym sądzicie?
Mapy do neta normalnie się włączają.
Save'owe mapy się jakby ściągają do innych graczy
WIĘC,gdyby tak wcześniej przesłać mape od tego co zapisał do innych graczy z save'a TO KaM by to przyjął że to normalna mapa którą wszyscy mają i by działało bez problemów? Co o tym sądzicie?