Czy opcja "usuń" to dobry pomysł?

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Czy opcja "usuń" to dobry pomysł?

tak
17
81%
nie
2
10%
nie mam zdania
2
10%

Liczba głosów: 21

Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Duch »

Wiedźmin pisze:Opcja którą ja przedstawiłem ma chyba najwięcej sensu...możesz skasować posta dopóki ktoś nie odpisze, więc później nie możesz zrobić bałaganu. Jeżeli nie zdążysz usunąć, edytujesz, piszesz " <proszę o usunięcie> " i Moderator się tym zajmuje :)
A da się coś takiego wprowadzić?
Obrazek
Awatar użytkownika
Durendal
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Durendal »

zozol92 pisze:Zaraz zaraz... po co jest opcja "nie mam zdania" ? Jak ktoś nie ma zdania, to po prostu nie głosuje - przecież i tak to się nie liczy :roll:
Np. Debe w temacie o SB zagłosował na nie, nie miał zdania ale NIE było dla niego "najmniejszym złem", po co głosował ?? bo po prostu....... sam nie wiem, poczytajcie sobie tamten temat

Więc chyba już wiecie
www.fotka_profil_Arek.bo.pl moje zdi&#281;cie, zapraszam do ogl&#261;dania
Awatar użytkownika
Wubek
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Wubek »

Duchu, dawniej taka opcja była, zresztą widziałem ją na innym forum, więc się raczej da wprowadzić...
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: robi29 »

Ta opcja jest jak najbardziej potrzebna na forum. Dzisiaj zauważyłem to na innym forum i od razu pomyślałem sobie czy ta opcja była by dobra na tym forum i założyć taki temat. A jednak Krzysiek_000 mnie wyprzedził.

PS. oczywiście jestem za :wink:
Pablo1517
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Pablo1517 »

jestem za :P
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

No, to jestem przeciwko. Opcja ta nie należy się niektórym naszym użytkownikom, którzy to z kolei źle już wykorzystują możliwość edycji postów. Wprowadzenie kasowania zrobiło by taki zamęt tutaj, że trudno by to opanować potem. Jednakże udostępnienie tej możliwości jakiejś zamkniętej grupie zaufanych i odpowiedzialnych forumowiczów nie stanowi raczej problemu. A reszta? Cóż... nie panikujcie - nikt Was nie zje, jak dwa razy się Wam wiadomość wyśle. Ach, dajcie ludziom palec, a wezmą całą rękę.
Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Duch »

To nie broń jest zła, tylko ludzie. Noże kuchenne są pożyteczne w kuchni, ale w każdej chwili mogą posłużyć jako broń. Co nie zmienia faktu, że nóż może kupić każdy niepełnoletni.
Obrazek
Odpowiedz