Węgiel
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Węgiel
Ja mam takie pytanie, bo zawsze się gryzę co zrobić. Otóż, czy jak wybudujemy kopalnię węgla lub drogę na węglu, to czy złoża w tym miejscu znikają, czy po prostu są schowane, ale góral z nich korzysta ? Trochę mnie to denerwuje, bo jak się ma mało węgla, to nie wiem, czy stawać 10 kopalni po bokach, czy lepiej 2 na środku złoża...
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy
Teraz żyje sobie spokojnie w swojej kopalni złota ... Koniec
- Bazyl Pikinier
- Użytkownik Forum
Ok, dzięki wielkie, zaraz się biorę do budowy, ale jeszcze jedno pytanko. Wie ktoś może gdzie jest ta pierwsza misja jaka została stworzona ?
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy
Tak, mamy też sojusz który możemy atakować, a on nas nie 
Dzięki wielkie, może jest prosta i prymitywna, ale co z tego sokoro ocieka miodem 
EDIT
Temat już można zamknąć, dzięki za help-a
EDIT
Temat już można zamknąć, dzięki za help-a