www.spectrum.comxa.com
Chciałbym "zareklamować" (czy jak to ująć) forum wielotematyczne jakie niedawno stworzył mój kolega. Ogółem jestem pesymistycznie nastawiony do tego typu "akcji" gdyż takich for/forów (do wyboru) jest w internecie mrowie, ale skoro kolega się napocił to warto mu jakoś pomóc (przynajmniej to mogę zrobić). Jak widać prace nad sprawami technicznymi nie są jeszcze nawet na półmetku, ale Pan Michael stara się jak może, aby forum cieszyło oczy, a jednocześnie było funkcjonalne. Ciężko też napisać coś o atmosferze, bo na razie udziela się tylko kilka osób, ale myślę, że osoby te są w porządku i znają się na rzeczy (może z jednym wyjątkiem). Tak więc zapraszam wszystkich...
Tak na marginesie: jak chcecie to możecie oceniać i komentować w tym temacie... jednak jak już wspomniałem, to nie jest moje forum, więc mi to lotto. Jedynym moim celem jest zareklamowanie go...
Forum wielotematyczne
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Nie wiem skąd to jest, ale patrząc na inne popularne fora wielotematyczne, tego typu rzeczy nie mają większego znaczenia. Ogółem cała szata graficzna na takich forach nie jest najlepsza, a mimo to ludziska "walą drzwiami i oknami". Najważniejsza jest zawartość... a w szczególności download, który jak wiadomo obszerny na razie nie jest.