Ankieta
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Michailoff
- Moderator
Oczywiście dział "Tricks & Tips" - to tutaj gracze, zwłaszcza "emerytowani" (jak ja) mogą dzielić się różnorakimi taktykami z innymi graczami i to właśnie ten dział zaznaczyłem. Lubię ponadto "Gawędy" i działy dotyczące gry. Zupełnie mnie nie kręcą natomiast nowe misje, nie rozumiem entuzjazmu innych użytkowników w tej materii...
Crimson (king) Michailoff
- doman100
- Użytkownik Forum
Zdecydowanie trzy działy
Działalność fanów: To właśnie na ten dział zagłosowałem. Pomysły fanów są coraz ciekawsze i ja w tym miejscu na forum mogę się wykazać.
Newsy za strony Knights.sztab.com : Temat ze wszystkimi nowinkami z małego światka KaMa. Ciekawi mnie jak na niektóre sprawy zapatrują się inni forumowicze.
Gawędy średniowieczne: Tutaj można porozmawiać na wiele tematów. Dlatego ten dział jest taki fajny.
Działalność fanów: To właśnie na ten dział zagłosowałem. Pomysły fanów są coraz ciekawsze i ja w tym miejscu na forum mogę się wykazać.
Newsy za strony Knights.sztab.com : Temat ze wszystkimi nowinkami z małego światka KaMa. Ciekawi mnie jak na niektóre sprawy zapatrują się inni forumowicze.
Gawędy średniowieczne: Tutaj można porozmawiać na wiele tematów. Dlatego ten dział jest taki fajny.
Westess krutue szaleń