Lockerz - zaproszenia do serwisu

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Lockerz - zaproszenia do serwisu

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

Witajcie!

Jakiś czas temu wystartował serwis lockerz.com. Z jednego z blogów na temat serwisu:
Lockerz to elitarny serwis społecznościowy, który ma na celu połączenie użytkowników za pośrednictwem handlu, treści i społeczności. Pozwala oglądać wyborowe filmy, odkrywać nową muzykę, gry oraz łączyć się ze znajomymi. Główną zaletą serwisu jest to, że wszystko toczy się wokół punktów, które możemy wymieniać na wartościowe nagrody.
Nagrody są bardzo atrakcyjne (między innymi MacBooki, iPhone'y, gry i mnóstwo gadżetów), jest ich niezwykle dużo i można sobie dowolnie w nich przebierać, oczywiście w zależności od liczby zebranych punktów. Dostaje je się za zaproszonych do serwisu znajomych, za głosowanie w sondzie i za grę początkową, dostępną tylko raz, tuż po zarejestrowaniu.

Do serwisu można dostać się tylko przez zaproszenie od kogoś, kto już jest zarejestrowany, a potem samemu zdobywać punkty i wymieniać na nagrody.

Rozdaję zaproszenia, proszę tylko o kontakt przez PW i podanie imienia (ew. nicku) oraz adresu e-mailowego. To wszystko.

Pozdrowienia dla łowców nagród!
Lucbach
Awatar użytkownika
Toczek
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Toczek »

Wszędzie pełno tej tandety... :evil:

Lucbachu, jeśli chcesz możesz wysłać mi zaproszenie (wiem, na czym to polega), ale skorzystam z niego dopiero jak pokażesz nam swoją pierwszą nagrodę. Jestem ciekaw, jak oni Ci to ze Stanów dowiozą i ile będziesz się musiał naklikać na PsP...

Nie ma nic za darmo...
http://farmersi.pl - polecam wszystkim, którzy cenią sobie wymagającą myślenia rozgrywkę na poziomie.
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

Ach, czyli to jest popularniejsze, niż myślałem. Jestem ciekaw rezultatu - to niemal oczywiste, że nie zbiorę punktów na jakieś niewiarygodne nagrody. Taką szansę mają chyba tylko niewiarygodnie wielkie przedsięwzięcia ;).

Jeśli ktoś byłby zainteresowany zarejestrowaniem się w serwisie, to zapraszam na PW.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Dostałem kilka dni temu zaproszenie od mego hiszpańskiego kolegi i mimo, iż specjalnie nie wnikam w szczegóły serwisu, dokonałem rejestracji, by pomóc towarzyszowi w zbieraniu punktów. Akt koleżeństwa. Skusiłem się nawet na grę początkową, w której mi nie poszło przez nieuwagę i nie przeczytanie zasad, zanim zabrałem się do dzieła.
Awatar użytkownika
Wubek
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Wubek »

A ja uchowałem już ponad 60 punktów : >

Nie szkodzi mi wpisanie jednej bzdury dziennie, jeżeli jest szansa na wygranie czegokolwiek.
A jak nie wyślą - trudno, nie straciłem wiele czasu... : )
Odpowiedz