Mała pomoc:P

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
kurzel131
Użytkownik Forum
Kontakt:

Mała pomoc:P

Odpowiedz z cytatem

Post autor: kurzel131 »

Wiec tak jakiś czas temu miałem zdjęcia do fylmu na konkurs, efekt zobaczycie w linku. Od was oczekuje abyście głosowali na niego tzn. zakładacie na stronce konta glosujecie na niego i nabijacie licznik oglądalności:D. Pomocna tez by była reklama tego linku gdzie się da i przez waszych znajomych i znajomych znajomych:D

PS komentarze na tej stronie sa mile widziane;D

http://millionyou.com/filmy/Dzia%C5%82a ... ,film.html
Awatar użytkownika
Alanbach
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Alanbach »

Kurcze... właściwie to nie wiem, czy Ci to powiedzieć, ale powiem, abyś mógł się rozwijać. Sam też na rozne potrzeby robię od czasu do czasu filmy i zdjęcia (przykład sesji zrobionej koledze w moim banerze). Miałeś dobrą kamerę i w niektorych momentach bardzo dobre ujęcia, nawet efekty przejścia z literami były ok. Niestety skopałeś film, bo nie dostosowałeś balansu kolorów :zraniony: to jest najwazniejsze! Nawet z super-biper profesjonalnej kamery w studio przy wszelkiego rodzaju obróbce trzeba poprawiać kontrast, kolory i całą resztę. W przeciwnym razie film wyjdzie jak z amatorskiej kamery - jak u Ciebie (pomimo, że film jest jakości HD). Ogólnie gratuluję pomysłu :usmiech: podobało mi się.
Pozdrawiam i powodzenia!
Obrazek
Odpowiedz