Zjazd

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
tick
Zbanowany

Odpowiedz z cytatem

Post autor: tick »

nie wiem jak wy ale ja jestem za spotkaniem takie cosik to wkoncu przygoda i wspomnienia tak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Blaszak
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Blaszak »

Moglibyśmy to zorganizować ale przecież każdy musi dojechać, a fani KaM są w całej Polsce. Trzebaby znaleźć miejsce takie gdzie każdy by miał w miare blisko. :D A o to bedzie bardzo trudno...
..:::ZEST Riddles:::.. To cię pochłonie...

www.zestriddle.oz.pl
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Michailoff »

:idea: A może by tak w niemczech w ojczyźnie naszej ulubionej gry :mrgreen:
Awatar użytkownika
Blaszak
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Już bym wolał w Polsce, bo to tak czy siak bliżej :D :D A w Polsce znasz troche hoteli, w Niemczech to chyba nie bardzo :) Aha i trzebaby było znac troche niemiecki, zamienić troche kasy na ich pieniądze... Jak ktoś nie ma to jeszcze paszport :D :D Ale pomysł uważam za dobry gdyby nie pewne utrudnienia, które tu wymieniłem... :D :D

www.zestriddle.oz.pl
Awatar użytkownika
Setman
Zbanowany

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Setman »

Z tego co się oriętuje, to do Niemiec nie trzeba paszportu, tylko wystarczy nowy dowód. A się tym interesuje bo w lipcu jade na MŚ. :wink:

Jeśli chodzi o meeting, to raczej to nie nastapi, bo wiekszosc z was nie ma 18 lat i pewnie rodzice by was nie puscili.

Ale jesli juz rozmawiamy, to najlepszym miejscem jest warszawa, ponieważ do stolicy jest najlepszy dojazd jesli chodzi o pociągi.
Obrazek
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Michailoff »

Blaszak pisze:Już bym wolał w Polsce, bo to tak czy siak bliżej :D :D A w Polsce znasz troche hoteli, w Niemczech to chyba nie bardzo :) Aha i trzebaby było znac troche niemiecki, zamienić troche kasy na ich pieniądze... Jak ktoś nie ma to jeszcze paszport :D :D Ale pomysł uważam za dobry gdyby nie pewne utrudnienia, które tu wymieniłem... :D :D
To się wreszcie zacznijmy uczyć niemieckiego (ja znam) :smiesne: :smiesne: :smiesne: :smiesne: :smiesne: :smiesne: :smiesne: :smiesne: , od kasy są kantory, a poza tym jesteśmy w unii i paszportów nie trza (do czasu) i od czego jest pobyt za czasów NRD mojej mamy tam (to było 20 lat temu więc to też odpada.
Zatem
+ - Niemcy to dobra pozycja, miejsce neutralne i plusy związane z Unią Europejską
- - Nieznajomość w 100% języka, brak wiedzy o hotelach i brak kasy

Miejsce - 6/10
Język - 3/10
KaM - 10/10

OGÓLNIE - 6
(Niemcy też odpadają [niestety :( :smutny: :cry: ])
Awatar użytkownika
Blaszak
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Rzeczywiście, co do tych paszportów to się minąłem troszke :D :D Ale mało osób zna język(ja się uczę, moge powiedzieć że jestem troszkę wyżej niż początkujący :D :D ) Poza tym to dosyć daleko. Wątpię czy taki zjazd będzie miał kiedykolwiek miejsce...

www.zestriddle.oz.pl
Awatar użytkownika
tick
Zbanowany

Odpowiedz z cytatem

Post autor: tick »

ja tam jestem za moge nawet cosik cos tam ale to nie odemnie zalezy tylko od was co nie ale jam jak i wilu pozostały ch jest za awienc panowie podejmijmy mensk decyzje
Awatar użytkownika
Luki
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Luki »

Stolica powinna byc miejscem zjazdu(nie dlatego ze Ja tam mieszkam)!

Ogólnie z każdego miejsca jest w miare blisko!
Odpowiedz