wasze smieszne błedy
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
wasze smieszne błedy
piszcie jeśli popełniliscie jakies śmieszne błedy na poczatku grania w kam,ja np chcialem lekkojazdowcem pobic pikiniera
,albo wybudowalem wszystkie mozliwe budynki i nie moglem zeozumiec jakim cudem moja gospodarka stanęła skoro mialem 8 pomocnikow 
FORZA JUVE!
...
Ja miałem śmieszną sytuację gdy grałem w KAM, a nawet dwie sytuacje.
1. Grałem we wprowadzenie i budowałem akurat gospodarstwa i winnice, następnie by oszczędzać miejsce winogorna oraz pole wybudowałem po drugiej stronie planszy ... Też się strasznie zdziwiłem, że nikt tam nie latał :}
2. Zobaczyłem, że komputer stawia fajne drogi, takie grube i nie ma u niego korków. Chciałem go naśladować, więc wybudowałem taki olbrzymi kwadrat z drogi i na nim chciałem stawiać budynki. Zanim jednak zrobili połowę tego funfamentu wszyscy zdechli :}
1. Grałem we wprowadzenie i budowałem akurat gospodarstwa i winnice, następnie by oszczędzać miejsce winogorna oraz pole wybudowałem po drugiej stronie planszy ... Też się strasznie zdziwiłem, że nikt tam nie latał :}
2. Zobaczyłem, że komputer stawia fajne drogi, takie grube i nie ma u niego korków. Chciałem go naśladować, więc wybudowałem taki olbrzymi kwadrat z drogi i na nim chciałem stawiać budynki. Zanim jednak zrobili połowę tego funfamentu wszyscy zdechli :}
-
Rafael_5000
- Użytkownik Forum
Fajny dział ...
Jeszcze jeden głupi błąd. Myślałem, że w KAM jest jak innych strategiach. Brałem więc pomocnika i klikałem nim na zamek by się tam wybrał. Podobnie było z wojskiem, brałem całe wojo i wysyłałem na wroga, w TSK łucznicy wtedy idą {kolejny babol} i dochodza do nieprzyjaciela ... nie wnikam co razem robią ale głupio to wygląda ...
-
Rafael_5000
- Użytkownik Forum
-
small_head
- Użytkownik Forum
Budując...
Budując Gospodarstwo - dobudowywałem mu winne krzewy,
a budując Winnicę - tworzyłem mu pola uprawne
a budując Winnicę - tworzyłem mu pola uprawne