Królowie Chaosu
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Już odpowiadam.
robi29
Każdy żołnierz(nie najemnik) wytrenowany czy nie daje 25 złota. Im masz ich więcej masz więcej kasy na turę. Wystarczy inwestować w przyrost ludności żeby co każdą turę zwiększyć swoje dochody
Tylko pamiętajcie, że szpiedzy nie dają kasy. Jak przetrenujecie jakiegoś żołnierza na szpiega to wtedy income maleje o 25 złota. Przetrenowując 100 ludzi na szpiegów tracicie 2,5k na turę 
Kamyk
Niedługo do gry wprowadzimy opcję ginięcia ludzi. Trochę jest z tym roboty dlatego potrzebujemy czasu. Najemników się kupuje po to, że gdy atakujesz żeby nie ginęły Ci normalne jednostki co dają kasę tylko najemnicy. Najemnicy nie dają kasy jakby ktoś nie zakumał
Oni są coś w rodzaju żywej tarczy z ludzi
giną jako pierwsi żeby nie ginęli normalni 
robi29
Każdy żołnierz(nie najemnik) wytrenowany czy nie daje 25 złota. Im masz ich więcej masz więcej kasy na turę. Wystarczy inwestować w przyrost ludności żeby co każdą turę zwiększyć swoje dochody
Kamyk
Niedługo do gry wprowadzimy opcję ginięcia ludzi. Trochę jest z tym roboty dlatego potrzebujemy czasu. Najemników się kupuje po to, że gdy atakujesz żeby nie ginęły Ci normalne jednostki co dają kasę tylko najemnicy. Najemnicy nie dają kasy jakby ktoś nie zakumał
GRYF SLUPSK

- Dexor
- Użytkownik Forum
- Kontakt:
Nie, O.o
Ja mam przyrost 110
Miałem tak, że spadłem na 48, ale po 24h już normalnie na 20
EDIT: Coś mi zajumało proch strzelniczy, ehh 20m w plecy :/
Ja mam przyrost 110
Miałem tak, że spadłem na 48, ale po 24h już normalnie na 20
EDIT: Coś mi zajumało proch strzelniczy, ehh 20m w plecy :/
Ostatnio zmieniony 06 mar 2008, 22:14 przez Dexor, łącznie zmieniany 1 raz.