Farmersi.pl - gra ekonomiczna

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Gogoud
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Gogoud »

Joker pisze:Są takie trudne misje, że się budować nie da. Np misja 15 @rTeqa :wink:. Zagraj a zobaczysz
Tak, Jokerze, misja jest trudna (przeszedłem testując tylko 1 raz, pokonując w sumie 3130 jednostek wroga), ale na razie nikt w nią nie zagra, bo nie ma jej na forum. Muszę ją dopracować. Także uważaj, co piszesz, bo niektórzy już pewnie jej szukali.

Popieram Cię jednakże całkowicie:
-misje twórców - banał, choć baaaardzo przyjemne (i mapy piękne);
-nowe misje - jest naprawdę niewiele fajnych nowych misji, ale fakt jest taki, że jak się je już znajdzie, to trudno i przyjemnie się w nie gra.
Trzeba tylko chcieć pobrać i wkleić do odpowiednich folderów.
KaM TCK - poprowadź rebeliantów ku lepszej przyszłości!
Link do kampanii
Trailer na YouTube
Awatar użytkownika
Toczek
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Toczek »

Co miałem powiedzieć to powiedziałem, także jeszcze tylko pozwolę sobie podkreślić i uwypuklić pewne fragmenty które niektórym mogły umknąć.
Toczek pisze: Owszem, niektóre misje fanów są zdecydowanie bardziej wymagające i potrzeba do nich nieszablonowego podejścia, wykorzystania pikinierów/piechurów z lancami w walce przeciwko wrogiej konnicy, ale to nadal jest zabawa w marynarzyka papier-kamień-nożyczki, czyli pikinierzy koszą jazdę, jazda kosi łuczników i piechotę, piechota kosi pikinierów i czasami łuczników.
Co do pozostałych misji fanowskich - raczej ich nie wypróbuję, głównie z tego powodu że naprawdę ostatnio niewiele czasu spędzam przed kompem (średnio mniej niż godzina dziennie) i zdecydowanie nie zamierzam tego zwiększać, wręcz przeciwnie - wolałbym jeszcze zmniejszyć. Także róbcie to, co Wam sprawia frajdę i nie przejmujcie się zbytnio moją bardzo subiektywną krytyką na temat K&M. Nie chciałbym tutaj wyjść na trolla...
http://farmersi.pl - polecam wszystkim, którzy cenią sobie wymagającą myślenia rozgrywkę na poziomie.
Awatar użytkownika
Gogoud
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Gogoud »

I na tym koszeniu ta gra polega (choć oczywiście nie tylko na tym, i nie zawsze). I na odrobinie taktyki, oczywiście. To właśnie powoduje, że KaM to wspaniała gra.
Wliczając w to papier, kamień, nożyczki i inne ciekawe przedmioty codziennego użytku :szczerzy: .

A co do nowych misji, to oczywiście Twój wybór, Toczek.
Tak, jak już mówiłem, wadą nowych misji jest to, że naprawdę niewiele z nich to misje fajne.
Szczerze mówiąc, sam prawie w ogóle już nie gram w KaMa. Jedyne, co robię, to kończę swoją kampanię, więc przy KaMie spędzam sporo czasu.
KaM TCK - poprowadź rebeliantów ku lepszej przyszłości!
Link do kampanii
Trailer na YouTube
rafaello
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: rafaello »

Kanclerz pisze:Mi się ta gra nie podoba. :niedowiarek: Moim zdaniem ,,głupia'' Bez urazy. :wink: :roll:

mi się Ty nie podobasz :niedowiarek: Moim zdaniem "głupi jesteś" Bez urazy. :wink: :roll:
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: kuba11100 »

Niezłe żarty. W swoim pierwszym poście odkopujesz temat sprzed półtora roku, i od razu ubliżasz innym? Jak już coś krytykujesz, to jakoś to uzasadnij (autor cytowanego posta to zrobił), zamiast pisać puste docinki.

Za ten jeden raz nic Ci nie grozi, ale wiedz, że nie tolerujemy tu takich zachowań.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
Odpowiedz