Heroes 3
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Miniu
- Użytkownik Forum
No dobrze więc spróbujmy inaczej mam płyte z grą tylko nie wiem gdzie jest bo ostatni raz w Heroesa grałem pare lat temu, ale to szczegół. Potrzebuje kopi zapasowej i pytam się gzie można takową pobrać.
Ostatnio zmieniony 05 mar 2010, 18:54 przez Miniu, łącznie zmieniany 1 raz.
Kampania: The Indian rebellion
& Lancetnik
Misja 1-2 = 100%
Misja 3 = fabuła 50% mapa 90% skrypt 0%
& Lancetnik
Misja 1-2 = 100%
-
kuba11100
- Administrator Forum

- Kontakt:
No co ty? A Windowsa to skąd się bierze? 
Nie znam gry, nie wiem jak się ma sytuacja z patchami, grą przez sieć itp. Często się zdarza, że w "piratach" są z tym problemy (nie wspominając o tym, że niektóre z nich zawierają malware). Jeśli Ci to nie przeszkadza, śmiało poszukaj i przeszukaj większe serwisy udostępniające linki/torrenty. Nie pytaj, jak.
Wracając, ciekawy jestem, czy w licencji owej gry widnieje podobny wpis, jak w KaM - zabraniający dalszej sprzedaży. Czyli nawet wspomniane Allegro jest w takim przypadku nielegalne.
Zapisy w umowach licencyjnych bywają chore, przez co nawet ci, którzy legalnie nabyli program mogą nieświadomie łamać prawo. Z drugiej strony prawdopodobieństwo przyłapania kogoś na owych incydentach jest znikome. Jeśli naprawdę bardzo się boisz, użyj szyfrowania.
Nie znam gry, nie wiem jak się ma sytuacja z patchami, grą przez sieć itp. Często się zdarza, że w "piratach" są z tym problemy (nie wspominając o tym, że niektóre z nich zawierają malware). Jeśli Ci to nie przeszkadza, śmiało poszukaj i przeszukaj większe serwisy udostępniające linki/torrenty. Nie pytaj, jak.
Wracając, ciekawy jestem, czy w licencji owej gry widnieje podobny wpis, jak w KaM - zabraniający dalszej sprzedaży. Czyli nawet wspomniane Allegro jest w takim przypadku nielegalne.
Zapisy w umowach licencyjnych bywają chore, przez co nawet ci, którzy legalnie nabyli program mogą nieświadomie łamać prawo. Z drugiej strony prawdopodobieństwo przyłapania kogoś na owych incydentach jest znikome. Jeśli naprawdę bardzo się boisz, użyj szyfrowania.
- Miniu
- Użytkownik Forum
Próbowałem, ale rapidshare po prostu nie nawidzeMixxer5 pisze:Jeszcze raz: google-> heroes 3 [rs]. Prawdopodobnie pierwszy wynik z góry. Tylko linki są na rapidshare i pobieranie może trochę potrwać...
Kampania: The Indian rebellion
& Lancetnik
Misja 1-2 = 100%
& Lancetnik
Misja 1-2 = 100%
No normalnie nie wierzę !Khel pisze:Pożycza się od kolegi.miniu pisze:No dobrze więc sprubujmy inaczej mam płyte z grą tylko nie wiem gdzie jest bo ostatni raz w Heroesa grałem pare lat temu, ale to szczeguł. Potrzebuje kopi zapasowej i pytam się gzie można takową pobrać.Duplikatów się nie pobiera.