Też z początku sceptycznie odnosiłem się do zmiany przeglądarki, ale w końcu zainstalowałem i nie żałuję.
Spróbuj. Zawsze możesz odinstalować sobie Firefoxa, jeśli uznasz, że nie pasuje. Ale wątpię byś to robił, bo kto choć raz zazna przyjemności z Firefoxem nie będzie chciał żadnej innej "przeglądary".
Z jakiej przeglądarki internetowej korzystasz?
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
Rafael_5000
- Użytkownik Forum
Ja mam taką tendencję, że NIENAWIDZĘ instalować dodatkowego oprogramowania, nawet jeśli ma mi to niby przyśpieszycpracę. Kiedystak instalowałem i system mi padł. Tak więc - z internetu kozystam z windowsowskiego INTERNET EXPLORER, filmy i mp3 odsłuchuję nie jak wszyscy z Winnampa, tylko z WINDOWS MEDIA PLAYER i w ogile jestem zadowolony
...to tyle jeśli chodzi o zwykłe programy.

- Michailoff
- Moderator
Firefox musi rządzić... bez rozszerzeń...
Szkoda tylko że rozszerzanie nowego firefoxa 2.0 beta 1 jest niemożliwe przez brak niekompatabilności rozszerzeń starych wersji z nową betą
. Jednak niedługo się to zmieni. Mam taką nadzieję...
To powoduje że IE zdobywa punkt.
Tak więc - | Mozilla Firefox - 3 : Internet Explorer - 1 |
To powoduje że IE zdobywa punkt.
Tak więc - | Mozilla Firefox - 3 : Internet Explorer - 1 |
- Michailoff
- Moderator
O obu przeglądarkach możesz dokładniej przeczytać na wikipedii. Tutaj krótko:
1. Mozilla suite to pakiet programów ułatwiających korzystanie z internetu, czyli przeglądarki, programu pocztowego, programu edycji stron www, klienta IRC, ksiązki adresowej.
2. Mozilla firefox to tylko przeglądarka (klientem poczty w tej dziedzinie jest thunderbird)
1. Mozilla suite to pakiet programów ułatwiających korzystanie z internetu, czyli przeglądarki, programu pocztowego, programu edycji stron www, klienta IRC, ksiązki adresowej.
2. Mozilla firefox to tylko przeglądarka (klientem poczty w tej dziedzinie jest thunderbird)