Jak już zakładacie swoje fora (na których i tak nikt nie będzie pisał, bo po co, skoro jest to, lepsze i z większą liczbą użytkowników), to się trochę postarajcie, a nie zrobicie 6 działów w 10 min i myślicie, że to koniec i swoje fora zakładajcie na serwerze lepszym niż fora.pl, bo on bardzo mało oferuje
Prosze was bardzo rejestrujcie sie jest nas tylko dwóch z danielem_15 właśnie forum stało sie ładniejsze ja i daniel_15 juz założyliśmy kilka tematów jeśli ujrze 2 nowe osoby mianuje ich moderatorami ale nie mianuje tylko debe i cava oczywiście nie pomijając khelbena bo oni sie doczepiają wszystkiego.
Ostatnio zmieniony 10 gru 2007, 19:35 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.
Potter pisze:Prosze was bardzo rejestrujcie sie jest nas tylko dwuch z danielem_15 właśnie forum stało sie ładniejsze ja i daniel_15 juz założyliśmy kilka tematów jeśli ujrze 2 nowe osoby mianuje ich moderatorami ale nie mianuje tylko debe i cava oczywiście nie pomijając khelbena bo oni sie doczepiają wszystkiego
Jedna - wielka - siara! Ha! Ha! Ha!
Ja ci zrobię zaraz taki chrzest, że zobaczysz.
Zaczniemy od nieudostępnienia Ci pisania, dopóki nie poprawisz w tymże poście wszystkich błędów, jakie się mogą znaleźć. Na dobry start możesz wziąść twoje "dwuch".
Właśnie...to nie ich wina (chodzi mi głównie o "pottera"), że mimo tych 10-12 lat zachowują się jak dzieci w piaskownicy. "A ja nie dam cukierka khelbenowi, debe i cavowi, bo oni są beee..."(specjalnie piszę małymi literami). Nie, no proszę Panie Potter, nie rozśmieszaj mnie. Myślisz, że zależy mi na tym wielkim zaszczycie jakim jest możliwość pełnienia funkcji moderatora na Twoim "forum"? Z czym do ludzi w ogóle?
Ludzie! Jak nie umiecie zakładać stron to nie zakładajcie! Ja zacznę zakładać jak będę miał z 14-15 lat ( czyli trochę se jeszcze poczekam, bo mam 12). W tedy ( okrutne, ale prawdziwe), będę miał więcej rozumu i umiejętności.