Emblematy (Post na prośbę lucbacha)
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
Rafael_5000
- Użytkownik Forum
Oto moje zdanie:
zlikwidować te pierońskie liczniki;
wprowadzić możliwość wyboru emblematów (oczywiście związanych z K&M);
do galerii emblematów (jest taka opcja w phpbb) dajemy obrazki poddanych (od pomocnika, przez innych rzemieślników, po rekruta) oraz żołnierzy (zarówno z TSK jak i TPR), natomiast nie jestem pewien, czy ktoś chciałby mieć w avatarze budynek, np. szkołę?
Myślę, że to pogodziłoby wszystkich. Każdy miałby to, co chce. To co lubi.
A ranga, jak już sami zauważyliście, jest tylko kolejną kroplą oliwy do ognia na tym forum. Ktoś chce mieć inny obrazek to musi mieć więcej postów. A przecież PORZĄDNE posty nie pisze się ot tak! Dlatego wybór emblematu powinien być.
Myślę, że to pogodziłoby wszystkich. Każdy miałby to, co chce. To co lubi.
A ranga, jak już sami zauważyliście, jest tylko kolejną kroplą oliwy do ognia na tym forum. Ktoś chce mieć inny obrazek to musi mieć więcej postów. A przecież PORZĄDNE posty nie pisze się ot tak! Dlatego wybór emblematu powinien być.
-
Rafael_5000
- Użytkownik Forum
Off-topic sprowokowany przez Khelbena:
Jak teraz powiem na kogo głosowałem czy nie głosowałem, to całe przedsięwzięcie jest do kosza, bo można sobie wyliczyć.
A powiem jak jest, bo nie lubię kiedy ktoś BEZPODSTAWNIE rzuca takie oskarżenia!
NIE, NIE GŁOSOWAŁEM NA CIEBIE :]
Ale teraz chętnie zmieniłbym głos, tylko za to, co powiedziałeś
Zastanów się człowieku 2 razy zanim coś sobie wyliczysz i napiszesz :]
Jak teraz powiem na kogo głosowałem czy nie głosowałem, to całe przedsięwzięcie jest do kosza, bo można sobie wyliczyć.
A powiem jak jest, bo nie lubię kiedy ktoś BEZPODSTAWNIE rzuca takie oskarżenia!
NIE, NIE GŁOSOWAŁEM NA CIEBIE :]
Ale teraz chętnie zmieniłbym głos, tylko za to, co powiedziałeś
Zastanów się człowieku 2 razy zanim coś sobie wyliczysz i napiszesz :]