Dowolny temat
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
Rafael_5000
- Użytkownik Forum
- Michailoff
- Moderator
Moja opinia.
Masz rację Khelben. Na emblematy trzeba sobie zapracować sensownymi postami w miejscach które powinny się znajdować. Czyli np. informacje o misji 14 TSK, podzielenie się wrażeniami, różnego rodzaju taktykami i rekordami dotyczącymi tej właśnie misji powinny znajdować się właśnie tam ew. odpowiednie rzeczy w różnych działach. To jest moja opinia i nie zmienię jejKhelben pisze:to jest debilne
-
Rafael_5000
- Użytkownik Forum
Ok. Nie mam nic przeciwko. W końcu to było pierwotne założenie.Michaiłoff pisze:Na emblematy trzeba sobie zapracować sensownymi postami w miejscach które powinny się znajdować. Czyli np. informacje o misji 14 TSK, podzielenie się wrażeniami, różnego rodzaju taktykami i rekordami dotyczącymi tej właśnie misji powinny znajdować się właśnie tam ew. odpowiednie rzeczy w różnych działach.
A teraz zobacz tutaj: http://www.knights.sztab.com/forum/view ... =5517#5517
Nie wiem czy pisanie pod swoim postem jest uczciwe... :]
A ktoś Ci kazał zmieniać? Ktoś Ci groził? Forum jest właśnie po to, aby wyrażać SWOJE opinie. Dlatego nie musisz pisać że to Twoja opinia, bo każdy rozumie co napisałeś :]Michaiłoff pisze:To jest moja opinia i nie zmienię jej
- kubarychle
- Użytkownik Forum
- Kontakt:
- kubarychle
- Użytkownik Forum
- Kontakt: