III wojna światowa?
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Nie będę komentować głównego tematu, bo nie wartoPinCheR pisze: Osobiście nie wierzę, że to dziś jak też nie wierzę, że w 2012 będzie koniec świata (chyba, że Euro wygra Polska). Natomiast wiem, że III WŚ jest nieunikniona i będzie bardzo brutalna i tragiczna w skutkach.
Chcę natomiast powiedzieć, że od dawna mam przeczucie, że niestety kiedyś w dalekiej lub niedalekiej przyszłości prędzej czy później ktoś postanowi wykorzystać broń atomową a to pociągnie za sobą wojnę. Nie wiem czy prekursorem będzie Rosja czy nasi Talibowie hasający beztrosko z samodetonatorami w walizkach. Pewnie zabiją znaczą część ludność a wtedy nasza kochana wielka HAmeryka przyjdzie z odsieczą, Unia HEuropejska sie posypie itp itd. Można tak gdybać, tylko po co?
Nie chcę was martwić, ale III tajemnica fatimska też nawiązuje do tego, że ludzkość stworzy broń, którą w krótką chwilę będzie mogła zmieść 3/4 ludności ziemi ...

- Sir Feliks
- Moderator
- Kontakt:
tak kolego, w szczególności bo Ty tam pociągasz za sznurki
bez przesady, jak ktoś ma dobrą psychę to się zmanipulować nie da albo
będzie się opierał.
bez przesady, jak ktoś ma dobrą psychę to się zmanipulować nie da albo
będzie się opierał.
http://senrix.pl/ - wkrótce się odrodzi
Biorę się za pisanie książki. Pytajcie, a dam poczytać.
Kampanię "Bitwa o Afirnatil" >kiedyś< zrobię.
http://www.knights.andmerchnats.cba.pl/ ... php?t=2067
Biorę się za pisanie książki. Pytajcie, a dam poczytać.
Kampanię "Bitwa o Afirnatil" >kiedyś< zrobię.
http://www.knights.andmerchnats.cba.pl/ ... php?t=2067
-
kuba11100
- Administrator Forum

- Kontakt:
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU-
No nie, jeszcze miłośników teorii spiskowych nam tu brakowało. Z doświadczenia wiem, że to oni są bardziej podatni na manipulacje ze strony "wolnych" mediów i stron serwujących "ukrywaną prawdę". Telewizja przy tym to drobnostka.
Szukanie wszędzie Orwella też mnie nieźle drażni.
No nie, jeszcze miłośników teorii spiskowych nam tu brakowało. Z doświadczenia wiem, że to oni są bardziej podatni na manipulacje ze strony "wolnych" mediów i stron serwujących "ukrywaną prawdę". Telewizja przy tym to drobnostka.
Szukanie wszędzie Orwella też mnie nieźle drażni.
Jo, a mnie drażni używanie tekstów z komixxów i nie płakusiam.
A manipulacja i rozwój manipulacji jest faktem. Prawda, nie ma co się doszukiwać tutaj Orwella, na szczęście ten zmysł kontroli i manipulacji we władzy jeszcze nie jest nawet w zalążku.
Ale i tak to wszystko zmierza w złym kierunku. Ot, dlaczego warto iść nawet na wybory : O
$$Niżej:
Wyobraź sobie, ze moi koledzy potrafią "wyrażać tak" niezadowolenie ustnie. A na wycieczce do Kalwarii Zebrzydowskiej wzięli się za ręce i tańczyli wokół krzyża.
Trochę wstyd, nie?
A manipulacja i rozwój manipulacji jest faktem. Prawda, nie ma co się doszukiwać tutaj Orwella, na szczęście ten zmysł kontroli i manipulacji we władzy jeszcze nie jest nawet w zalążku.
Ale i tak to wszystko zmierza w złym kierunku. Ot, dlaczego warto iść nawet na wybory : O
$$Niżej:
Hoho, 4chanowiec? : DNiech to, Komixxy mnie zmanipulowały Mruga oczkiem
Tak serio to rageguya widziałem wcześniej, niż polskie Komixxy.
Wyobraź sobie, ze moi koledzy potrafią "wyrażać tak" niezadowolenie ustnie. A na wycieczce do Kalwarii Zebrzydowskiej wzięli się za ręce i tańczyli wokół krzyża.
Trochę wstyd, nie?
Ostatnio zmieniony 20 lis 2010, 14:59 przez Wubek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
kuba11100
- Administrator Forum

- Kontakt:
Niech to, Komixxy mnie zmanipulowałyWiedźmin pisze:Jo, a mnie drażni używanie tekstów z komixxów i nie płakusiam.
Tak serio to rageguya widziałem wcześniej, niż polskie Komixxy.
Dokładnie.Wiedźmin pisze:Prawda, nie ma co się doszukiwać tutaj Orwella, na szczęście ten zmysł kontroli i manipulacji we władzy jeszcze nie jest nawet w zalążku.
Orwell napisał "Rok 1984" w czasach zimnej wojny, co tłumaczy właśnie taką wizję świata za kilkadziesiąt lat.
Uff, już się bałem, że "to" trafiło i na nasze forum...