Czyja kampania jest najlepsza?

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Czyja kampania jest najlepsza?

Gogouda - The Cruel King
10
59%
Jokera - The Baker
0
Brak głosów
Laufesa - Inwazja Barbarzyńców
2
12%
Alanbacha - The Great Escapade
3
18%
Kamyka i Ducha - The Testament
2
12%

Liczba głosów: 17

Awatar użytkownika
Gogoud
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Gogoud »

O super, dziękuję :D
KaM TCK - poprowadź rebeliantów ku lepszej przyszłości!
Link do kampanii
Trailer na YouTube
Awatar użytkownika
woloszek
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: woloszek »

na razie gralem tylko w TCK Gogouda i czy znajdzie się kampania, która jej dorównuje albo dorówna? nawet na światowym podwórku?
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Jak ostatnimi czasy pisałem, przebłyski we wprowadzaniu innowacji miał już Alanbach, skutecznie odcinający się od dotychczasowych przyzwyczajeń przeciętnych graczy. To dodatkowe punkty dlań za raźny umysł oraz umiejętność urzeczywistniania niespodziewanych pomysłów do edytora. W wolnej chwili rzuć okiem na jego zrzuty. Starał się robić z rozmachem. ;) Nutkę profesjonalizmu widać, można pozazdrościć. Nie umniejsza to zasług Artka, rzecz jasna. :) Jego idee są również porywające, choć ponarzekać trzeba na pewne mało praktyczne rozwiązania ujmujące komfortu w gospodarowaniu miastem.
Awatar użytkownika
Lancetnik
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Lancetnik »

Fajnie, że robi29 dodał link. :) Przynajmniej ktoś ma jeszcze jakieś kopie.
Awatar użytkownika
Gogoud
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Gogoud »

Khelos pisze:Jak ostatnimi czasy pisałem, przebłyski we wprowadzaniu innowacji miał już Alanbach, skutecznie odcinający się od dotychczasowych przyzwyczajeń przeciętnych graczy. To dodatkowe punkty dlań za raźny umysł oraz umiejętność urzeczywistniania niespodziewanych pomysłów do edytora. W wolnej chwili rzuć okiem na jego zrzuty. Starał się robić z rozmachem. ;) Nutkę profesjonalizmu widać, można pozazdrościć. Nie umniejsza to zasług Artka, rzecz jasna. :) Jego idee są również porywające, choć ponarzekać trzeba na pewne mało praktyczne rozwiązania ujmujące komfortu w gospodarowaniu miastem.
Wszystko jest kwestią gustu.
Ja osobiście misje Alanbacha uważam za niezłe, niestety dobrymi ich nazwać nie mogę.
Mapy są niedopracowane, Alanbach skupił się główne na swoich pomysłach i to właśnie te elementy otoczenia, i chyba tylko te, wyglądają profesjonalnie.
Upierdliwy jest też poziom trudności i spora liczba błędów. Pewnego razu postawiłem sobie parcelę pod warsztat płatnerski pod zniszczonym murem, blokując w ten sposób wroga na tyle czasu, ile chciałem (uparcie chciał atakować na mój spichrz, ale blokady zniszczyć nie potrafił :):) ).
Miasta wyglądają średnio na jeża, natomiast bardzo dobrze prosperują, chwała Bogu.
Niestety, kampania ta mnie nie urzekła, aczkolwiek po przejściu ostatniej misji odczuwałem zadowolenie :)
No i żeby nikomu nie przyszło do głowy, że zniechęcam - uważam, że bardzo warto w nią zagrać.

A co do Twoich narzekań, Khelbenie, no niestety, nie da się dogodzić wszystkim :D
KaM TCK - poprowadź rebeliantów ku lepszej przyszłości!
Link do kampanii
Trailer na YouTube
Awatar użytkownika
Rycerz
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Rycerz »

Ja grałem tylko w kampanie Gogouda The Cruel King była super :mrgreen:
Kampania: Tajemnicza Wyspa
Mapa 10% Skrypty 0%
Awatar użytkownika
adix
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: adix »

Ja zagłosowałem na Inwazje Barbarzyńców bardzo ciekawa kampania tylko troszkę za niski poziom trudności
Odpowiedz