dobrze ze napisałeś wszyscy;) pisze:Dlaczego wszyscy zachowujecie się jak dzieci?
samouwielbieniem ???? gdzie ????? pokaż gdzie ?????;) pisze:Janosiczku trochę przystopuj ze swoim samouwielbieniem.
mapy są cały czas poprawione ? może zamiast kłócić się zobacz co tak wciaż aktualizuję w moim temacie mapowym.;) pisze:Od kiedy tylko zjawiłeś się na forum i zacząłeś publikować całą masę swoich prac, miałeś problemy z przyjęciem słów krytyki, nawet tej konstruktywnej. Zrozum, że jak dotąd wszystko co zrobiłeś jest dalekie od ideału i trzeba to poprawić.
mapy się same nie poprawią. trzeba o nic mówić aby ludzie ściagali i pisali co jest nie tak.;) pisze:Rozumiem, że się chełpisz tymi 24 mapami, ale nie kieruj się ilością, tylko jakością. O wiele lepiej grać na jednej dobrej mapie, niż 20 monotonnych i nudnych. Jeżeli chcesz, to mogę ci pomóc w znalezieniu błędów, mówiąc co zrobiłeś źle i co trzeba poprawić, oszczędzając niepotrzebnej paplaniny na temat "jaki to jesteś zły".
chcesz pomóc to napisz coś o mapach. Florek napisał - juz jego porpawki wprowadziłem, ktoś tam jeszcze coś napisał jego poprawki też wprowadziłem.
W końcu ! jeden oświecony. Ileś tygodni musiałem czekać na taki post.... -_-;) pisze:Do reszty użytkowników mam prośbę, aby wreszcie znaleźli trochę zrozumienia. Przecież Janosiczek jak na razie na tym forum robi najwięcej (nie licząc Lucbacha), aby rozsławić tę grę. Oczywiście jego metody nie są najlepsze, ale jednak on robi cokolwiek. Narzekacie na jego mapy, ale powinniście wreszcie zauważyć, że tworzenie takiej ilości map, nawet średniej jakości, wymaga sporo czasu! A i nie rozumiem waszych oskarżeń o plagiat. Przecież sam wyraźnie zaznaczył, że wzorował się na jednej z map twórców, a to że nie zżynał na 100% powinniście uznać za plus. Powinniście się cieszyć, że znalazł się ktoś aż tak aktywny w tej społeczności i powinniście jemu pomagać za pomocą obiektywnych ocen. Z komentarzy w tym temacie jedynie Kuba11100 pouczył Janosiczka bez zbędnego poniżania. Postępując w ten sposób możecie w końcu zniechęcić Janosiczka do dalszej pracy i stracicie ten "nieoszlifowany talent", a nawet odstraszacie nowych użytkowników od wszelkiej kreatywności.
Mam też informacje dla innych:
nadal będę robić:
- mapy
- filmy
- grafiki
- pisać o kam