[wydz.] Kolejna wersja Remake'u i... bonusy! (05.04.2012)

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
janosiczek
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: janosiczek »

;) pisze:Dlaczego wszyscy zachowujecie się jak dzieci?
dobrze ze napisałeś wszyscy
;) pisze:Janosiczku trochę przystopuj ze swoim samouwielbieniem.
samouwielbieniem ???? gdzie ????? pokaż gdzie ?????
;) pisze:Od kiedy tylko zjawiłeś się na forum i zacząłeś publikować całą masę swoich prac, miałeś problemy z przyjęciem słów krytyki, nawet tej konstruktywnej. Zrozum, że jak dotąd wszystko co zrobiłeś jest dalekie od ideału i trzeba to poprawić.
mapy są cały czas poprawione ? może zamiast kłócić się zobacz co tak wciaż aktualizuję w moim temacie mapowym.
;) pisze:Rozumiem, że się chełpisz tymi 24 mapami, ale nie kieruj się ilością, tylko jakością. O wiele lepiej grać na jednej dobrej mapie, niż 20 monotonnych i nudnych. Jeżeli chcesz, to mogę ci pomóc w znalezieniu błędów, mówiąc co zrobiłeś źle i co trzeba poprawić, oszczędzając niepotrzebnej paplaniny na temat "jaki to jesteś zły".
mapy się same nie poprawią. trzeba o nic mówić aby ludzie ściagali i pisali co jest nie tak.
chcesz pomóc to napisz coś o mapach. Florek napisał - juz jego porpawki wprowadziłem, ktoś tam jeszcze coś napisał jego poprawki też wprowadziłem.
;) pisze:Do reszty użytkowników mam prośbę, aby wreszcie znaleźli trochę zrozumienia. Przecież Janosiczek jak na razie na tym forum robi najwięcej (nie licząc Lucbacha), aby rozsławić tę grę. Oczywiście jego metody nie są najlepsze, ale jednak on robi cokolwiek. Narzekacie na jego mapy, ale powinniście wreszcie zauważyć, że tworzenie takiej ilości map, nawet średniej jakości, wymaga sporo czasu! A i nie rozumiem waszych oskarżeń o plagiat. Przecież sam wyraźnie zaznaczył, że wzorował się na jednej z map twórców, a to że nie zżynał na 100% powinniście uznać za plus. Powinniście się cieszyć, że znalazł się ktoś aż tak aktywny w tej społeczności i powinniście jemu pomagać za pomocą obiektywnych ocen. Z komentarzy w tym temacie jedynie Kuba11100 pouczył Janosiczka bez zbędnego poniżania. Postępując w ten sposób możecie w końcu zniechęcić Janosiczka do dalszej pracy i stracicie ten "nieoszlifowany talent", a nawet odstraszacie nowych użytkowników od wszelkiej kreatywności.
W końcu ! jeden oświecony. Ileś tygodni musiałem czekać na taki post.... -_-

Mam też informacje dla innych:

nadal będę robić:

- mapy
- filmy
- grafiki
- pisać o kam
Awatar użytkownika
Ciemnozielony
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Ciemnozielony »

;) pisze:krytyki, nawet tej konstruktywnej.
Ale konstruktywna krytyka nie istnieje! Musiałaby być pozytywna, a krytyka pozytywna nie może istnieć, bo te dwa słowa się wykluczają. Pozytywna może być ocena.
Czy jeśli poruszając się z prędkością dźwięku osiągniesz pułap prędkości światła dwukrotnie załamując tym czasoprzestrzeń, to czy będzie miał dwa pierwiastki z trzech ziemniaków więcej niż suma sedesów w domu Billa Gates'a?

d(._.)b
Awatar użytkownika
janosiczek
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: janosiczek »

Ciemnozielony pisze:
;) pisze:krytyki, nawet tej konstruktywnej.
Ale konstruktywna krytyka nie istnieje! Musiałaby być pozytywna, a krytyka pozytywna nie może istnieć, bo te dwa słowa się wykluczają. Pozytywna może być ocena.
I znowu się zaczyna.... ^^
Awatar użytkownika
ChrisEggII
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: ChrisEggII »

Konstruktywna krytyka, to nie taka, która jedynie chwali kogoś, ale taka, która mówi co trzeba poprawić, a co całkiem zmienić. Nie myl konstruktywnej krytyki z pustymi pochwałami.
Odpowiedz