UEFA EURO 2012

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
PinCheR
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: PinCheR »

Zmagania grupowe wchodzą już w decydujący etap. Mamy już pierwszych przegranych i prawdopodobnych zwycięzców (fazy grupowej). Przyszedł czas na skompletowanie par ćwierćfinałowych. Przyznam bez bicia, że nie wierzyłem w reprezentację Smudy, ale trafiliśmy do chyba najsłabszej grupy tych mistrzostw gdzie nawet Czesi spisują się dużo poniżej oczekiwań dlatego naszym obowiązkiem jest wywalczyć sobie dzisiaj awans. Nie wiem czy to co Smuda mówił jest prawdą, ale jeśli tak to jest idiotą, bo chce zagrać defensywnie, w takim samym ustawieniu jak z Rosjanami. Każdy myślący człowiek wie, że musimy wygrać ten mecz, a Czechom wystarczy remis, więc to my musimy atakować. Każdy za wyjątkiem Smudy (chociaż pisałem o ludziach myślących ;)). Nie wierzę, że Grecy pokonają Rosję, Czesi też pewnie nie, ba nawet sami Gracy pewnie w to nie wierzą, ale nie wiem w co wierzy Smuda. W każdym razie liczę na zwycięstwo i awans w dobrym stylu. Zwycięstwo 2 : 0 lub 2 : 1. Oraz liczę, że tym razem Smuda wykona normalne zmiany (Grosicki, Wolski).

Rosja : Grecja 2 : 0
KAMPANIA:
Awatar użytkownika
kaszub
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: kaszub »

No, to po zawodach.
Jedyny pozytyw, że ruskie też do domu jadą.
Awatar użytkownika
ChrisEggII
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: ChrisEggII »

Jakoś mi nie szkoda tej przegranej. Fajnie ktoś podsumował ten mecz. "I ten nadmuchiwany przez klaunów od tygodnia balon, okazał się kondomem". Rosjanie tak samo. Chyba coś poszło nie tak jak trzeba ;)
Awatar użytkownika
Luki
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Luki »

Tak narzekaliście, że zmian nie robi... Te co zrobił nic nie dały. Grosicki, Brożek nic nie zrobili, a Mierzejewski tylko faulował i tracił piłkę w ten sposób.

1 połowa była dobra, aż nie mogłem uwierzyć oglądając drugą,że to ten sam zespół. Żenua. :?
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: robi29 »

No, jak zwykle, Polacy ostatni. Teraz jedynie kibicuję Niemcom i Ukrainie.

Luki, ale co to były za zmiany? Najlepszych zawodników, który coś grali zmienił, toż to niedorzeczne. Tłumaczył się, że mieli żółte kartki, no ale każdy zawodnik wie, że ma żółtą kartkę i przy wejściach się hamuje, a nie zjeżdża wślizgiem. No trudno, ale jedno mnie cieszy, Ruski za burtą. :D

Ale powiedzcie szczerze, że każdy myślał, że tak będzie wyglądać tabela:
1. Rosja
2. Polska
3. Czechy
4. Grecja
Awatar użytkownika
Sir Feliks
Moderator
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Sir Feliks »

A kto wiedział że, aż tak będzie wyglądać tabela:

1. Grecja
2. Czechy
3. Rosja
4. Polska

Nie sądziłem że, Spartanie zgniotą 1:0 ruskich :smiesne:
http://senrix.pl/ - wkrótce się odrodzi
Biorę się za pisanie książki. Pytajcie, a dam poczytać.
Kampanię "Bitwa o Afirnatil" >kiedyś< zrobię.
http://www.knights.andmerchnats.cba.pl/ ... php?t=2067
Awatar użytkownika
PinCheR
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: PinCheR »

Jak pisałem wcześniej, mieliśmy obowiązek wyjść z tej grupy. Najsłabszej grupy mistrzostw. I co? Zajęliśmy w niej ostatnie miejsce z 2 (dwoma!) punktami na koncie. Sztucznie pompowany balon pękł niczym bańka mydlana, ale wiecie co jest najgorsze? Kto chciał, żeby selekcjonerem został Smuda? Polska opinia publiczna! Kibice, wy (ja nie), a teraz wszyscy zostali sprowadzeni na ziemię i mam nadzieję, że również mit "trenera" Smudy się skończył. Nie wiem czy cieszyć się, że Smuda nie jest już selekcjonerem, bo teraz pewnie zostanie nim równie wielki trenerski talent Maciej "dzida na Ljuboję i może jakoś to będzie" Skorża. No cóż. Pożyjemy zobaczymy. Oby selekcjonerem został Piotr Nowak.

Edit: Właśnie przeczytałem, że Lato chce przedłużyć kontrakt ze Smudą. Eliminacje do Mistrzostw Świata skończyły się dla nas za nim jeszcze się zaczęły. Dno i trzy kilometry mułu.
KAMPANIA:
Awatar użytkownika
janosiczek
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: janosiczek »

Dlaczego Rosja ma 3 miejsce w tabeli ? Nie powinna mieć 2 ? A Grecja 3 ? Grecja strzeliła mniej bramek...
Ostatnio zmieniony 17 cze 2012, 22:40 przez janosiczek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Joker »

Ale liczy się bezpośredni pojedynek tzn. Rosja vs Grecja, co wygrała Grecja więc to oni przechodzą :)
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kamyk »

Kamyk pisze:W meczu Polska Czechy obstawiam 2:0 dla nas. Rosja Grecja myślę, że Grecy wygrają 1:0 :P.
No to przynajmniej trafiłem Rosja-Grecja :P. Wolałbym trafić na odwrót.
Odpowiedz