[wydzielony] Sympatie i antypatie (PAKER team)

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Post autor: Kheli »

Człowiek wybywa na całe trzy dni, a tu takie ceregiele...
Janosiczku, wróóóóć! n_n
Awatar użytkownika
Florek
Użytkownik Forum

Post autor: Florek »

janosiczek pisze:
woloszek pisze:Może ja się trochę wypowiem na ten temat, tym bardziej, iż jestem członkiem tego zespołu. "Janosiczek i cała reszta" - przyznam, że nie raz kłóciłem się z Pakerem o nazwę teamu. Nie podobało mi się to, że team ma być kojarzony tylko z nim i dlatego wyszedłem z pomysłem zmiany nazwy zespołu. Poparcia udzielił mi Luki.. no i Paker zgodził się na zmianę. Jak się później okazało z pomysłu nie był zadowolony sam Lewin, który stwierdził, że pomysł jest chybiony gdyż wszyscy "Paker team" już znają. Wg mnie Lewin wyraził tylko swoją opinię, no ale wyszło jak wyszło. Nie raz broniłem Pakera na forum przed "atakami"innych użytkowników, ale nawet bez późniejszego słowa dziękuję... i już nie zamierzam. Oprócz The Pirates stworzyłem jeszcze Pirate Bond i In Hell, o misjach z kampanii już zamilknę. Co do relacji w teamie nie jest najgorzej, ale wole się nie wypowiadać. Wbrew pozorom nie mam tyle cierpliwości co choćby Viking. Ale się rozpisałem... no ale i tak odbije się to od ściany :niedowiarek:
Co do Lewina. Zabronił innej nazwy. I tyle. W sumie trochę racji ma. Ale do każdej mapy załączam nicki tych którzy przyczynili się do niej. Wiec nie widzę tutaj nic złego.
Lewin zabronił zmieniać nazwę teamu, w którym nie ma żadnego udziału i interesu!!!

Nieźle musisz mieć nasrane, żeby w ten sposób wszystko zrzucać na Lewina na publicznym forum, mając pewnie przy tam nadzieję, że i tak nie sprawdzi i nie zajrzy. Nie wiem, zniknij albo przepadnij. :D

Wybaczcie język, ale szczyt bezczelności w tym temacie zdecydowanie nie został jeszcze osiągnięty, wierzę w tego dzielnego dyskutanta powyżej. :D
Ostatnio zmieniony 09 sty 2013, 16:27 przez Florek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
woloszek
Użytkownik Forum

Post autor: woloszek »

janosiczek pisze:
Widzę że niektórzy już zapytują kiedy moje mapki się pojawią w kampanii.. spokojnie... pojawią się i będą na podobnym poziomie co woloszkowe.

Tylko nie wiem co Wolo masz na myśli że Viking ma dużo cierpliwości ? Przecież jest zaledwie tydzień u nas ?

Kto niby zapytuje? Człowieku co ty piszesz? :coongada:: Jesteśmy jako jeden team a ty mi gadasz takie rzeczy, że "woloszkowe"?

The Viking jest u nas znacznie dłużej niż tydzień i to potwierdza, że masz gdzieś nasz team, tylko lubisz popisy dawać na forum.
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Post autor: Kheli »

Wyszło szydło z worka. Nie zdziwię się, jeśli nasz kompan na jakiś czas zamilknie. Niepostrzeżenie wywołałem burzę w szklance wody. Ale to w sumie i lepiej. Jeszcze muszę się podobnie rozprawić tu z takim jednym młokosem, który nagrabił sobie u mnie dożywotnio. ;)
Awatar użytkownika
Piko
Użytkownik Forum

Post autor: Piko »

Łał... W jego przypadku kiedyś musiało się coś takiego stać. :mrgreen: Janosiczek to ciekawy przykład osoby, która potrafi ignorować innych ludzi w takim stopniu, że cały czas stoi w miejscu, nie posuwając się ani kroku do przodu. Już od jakiegoś roku nic się nie zmieniło - dalej poprawki map wypluwane jak z karabinu maszynowego, z których żadna nic tak naprawdę nie poprawia. Później są narzekania i fochy - "Dziwni ludzie są .... mają pretensje, że się udoskonala i poprawia mapy". Ano ludzie mają pretensje, gdyż twoje poprawianie map polega na tym, że robisz je nie lepsze, ale bardziej janosiczkowe... Nie zastanowisz się, dlaczego ludzie wychwalają mapy z TSK czy TPR, tylko krótkowzrocznie odpowiadasz "nie są one takie dobre, moje są lepsze". Zamiast zaplanować jakoś mapę, przeanalizować dlaczego niektóre są lubiane, a inne nie, pomyśleć co ludzie lubią w mapach, wolisz polegać na farcie (zawsze jest jakaś szansa że mapka przypadkiem będzie grywalna, a im więcej map, tym większa ona jest) i znajomych z teamu. No bo i ile Woloszek jest naprawdę dobrym mapmakerem, o tyle ty jest przeciętny, jeśli nawet nie słaby. Wiem że sam nie jestem jakimś mistrzem, już dawno temu olałem robienie mapek do tej gry, więc nie używaj tego jako argumentu, janosiczku. Po prostu to nie wszyscy ludzie na świecie poza tobą się mylą, ale właśnie ty.

Nie wiem po co piszę w ogóle to kazanie, skoro i tak pewnie je olejesz... Ale skoro to już któraś osoba z rzędu pisze to samo, to może coś do ciebie dotrze. Tak czy inaczej, raz na jakiś czas wypada dać jakiś znak życia, zwłaszcza jeśli nadarzy się okazja - jak np. grupowe linczowanie janosiczka. :D
ObrazekObrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Ciemnozielony
Użytkownik Forum

Post autor: Ciemnozielony »

LINCZ!
Tak czy owak janosiczku, po przejrzeniu kilku ostatnich postów i jakże długiej wiadomości Khelbena ze strony 15 zrozumiałem tyle, że ty i twoje wielkie ego (które najprawdopodobniej wymyśliło "PAKERA" i wielkie litery w nim zawarte) takim zachowaniem, jakie prezentujecie na forum, raczej sobie graczy nie przysporzycie. Same Rocks pierwsze? Jaja sobie robisz? Dalej - mapy, które zrobili programiści. Zatem twierdzisz, że zrobiłeś ich co najmniej 51? Bo 20 z jednej kampanii, 14 z drugiej, do tego 7 single i 9 multiplayer. Dalej - twoje olewcze podejście pt. "Zrobię na odwal, a potem poprawię" mnie niezmiernie denerwuje, albowiem sam kiedyś go używałem, i jeśli mam być szczery, to dobrze się to nie skończyło. Dalej - woloszku, jeśli mówisz, że relacje w Teamie są nienajgorsze, a potem, że wolisz się nie wypowiadać, to sam sobie zaprzeczasz. Wracając, DeBe ma rację. Tylko (przynajmniej wg. mnie) TNL 16 i TCK 17 są niemal równe poziomem do kampanii oryginalnych. Dalej - "widzę, że niektórzy już zapytują kiedy moje mapki się pojawią w kampanii". Jakoś przez cały, przewertowany trzykrotnie temat nie zauważyłem ani jednego pytania o twoją kampanię.

Co do nazwy grupy, bardziej pasuje mi "Janosiczek i przydupasy".

Aha, i powyższa wiadomość miała na celu dotknąć pozostałych członków (tutaj celowo małymi) paker teamu. Nie no, żartuję. Nie. Tak. Nie..

I jeszcze coś - doskonale wiem, że zlekce-sobie-ważysz ten post. Po prostu dołączyłem się do linczu, bo też cię nie lubię.

Kto by pomyślał? "Lincz na janosiczku: Connecting People"
Czy jeśli poruszając się z prędkością dźwięku osiągniesz pułap prędkości światła dwukrotnie załamując tym czasoprzestrzeń, to czy będzie miał dwa pierwiastki z trzech ziemniaków więcej niż suma sedesów w domu Billa Gates'a?

d(._.)b
Awatar użytkownika
woloszek
Użytkownik Forum

Post autor: woloszek »

Przydupasy?? Masz coś do mnie? :evil: Z jakiej racji obrażasz pozostałych członków zespołu? Co za dzieciak :zraniony:
danio
Użytkownik Forum

Post autor: danio »

Uprasza się o nie obrażanie mojej osoby.
Nie czyje się "przydupasem"
Proszę administrację o zamknięcie tematu, lub oczyszczenie go.
Awatar użytkownika
kaszub
Użytkownik Forum

Post autor: kaszub »

Chyba trochę ktoś przegiął.
Myślę, że członkowie zespołu chcą dobrze.
Że kilku ludzi nie trawi lidera :) teamu, nie musi odbić się na nich.
Awatar użytkownika
sado1
Użytkownik Forum

Post autor: sado1 »

Kurczę, takie ciekawe rzeczy tu się dzieją, a ja nie mam czasu napisać dłuższego posta... trzeba będzie to zrobić jutro. A na dzisiaj... Ciemnozielony chyba tylko chciał Wami "wzruszyć" i trochę przesadził z doborem środków. Ale naprawdę, nigdy nie rozumiałem, dlaczego tacy fajni ludzie jak wolo czy Luki podpisują swoimi nickami raczej słabe mapy Janosiczka. Więc rozumiem co Ciemnozielony ma na myśli, choć za przydupasów mógłby przeprosić...
Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.