ja już wszystko obmyśliłem, kowal zna wszystkie ceny , jak ktoś wybierze sobie za dobry ekwipunek to napisze mu taką początkową historię że nic nie będzie miał, wszyscy zaczniecie zresztą ze słabym equ i z małą ilością złota.
Czas w końcu się zabrać do roboty, powiedzcie tylko czy grmay z magią czy bez i zaczynamy karty postaci....
Nie chce się powtarzać... ale muszę. Jaki kowal? Nie kombinuj już, uważam, że mój pomysł jest najlepszym rozwiązaniem. To zamiast najlepszego ekwipunku wezmę sobie teraz prawie najlepszy.
To wychodzi na to że ja będę MG, zrobiłem nowy temat i tam piszcie karty postaci, gra będzie bez magii więc Duchu zmień kartę postaci, a kto w średniowieczu robił przedmioty ?? kowal
jak sobie weźmiesz prawie najlepsze equ to ja tak zacznę pisać twoją turę że wylądujesz w samych majtach z nożem
I kolejny raz się muszę powtórzyć: dlatego lepiej, gdybyś wprowadził ceny i każdy z nas by ocenił czy woli mieć dobrą tarczę i słabszy miecz, czy może dwuręczny topór i dobre buty. W ten sposób możemy dokonać świadomego i sprawiedliwego wyboru, bo każdy z nas miałby tyle samo pieniędzy. A tak to ja nie wiem co wybrać, czy nie przekroczę już tej granicy w samych majtkach z nożem czy może jeszcze nie.
Khelben, porównanie bez sensu i jakiegokolwiek ładu i składu. Z twojej wypowiedzi wnioskując można, że jeśli ktoś nie potrafi obsługiwać kosiarki to nie pomaluje ściany...
Wracając do głosowania, jest 5 do 5, a ja byłbym skłonny za magią. Skoro założyłeś tą sondę to liczysz się z rządami większości. Na razie więc nie zaczniemy gry.