Lol... następny bez normalnych argumentów.. skąd ty te bajki wziąleś -.- jakoś na wszystkich shoutach z których korzystałem nie miałem takich problemów... jakbyś był taki obeznany, wiedziałbyś, że prędkość dodawania wiadomości do shoutboxa zależy od prędkości serwera na którym stoi a nie od samego skrytpu :/. I pierwsze słyszę, że się wiadomości nie wyświetlają. Zwyczajnie liżesz pupe moderatorowi, bo jesteś lizusem. Najpierw wyskrob lepsze argumenty a potem tu zaglądaj.Cav pisze:Shoutboxy zawsze są zamulone, wiadomości się nie wyświetlają, czasami tak przymula, że wiadomość się wysyła 5 min...
PS. Zróbcie dobrego shoutboxa, to postawie Wam soczek![]()
(Ci którzy go chcą)
Błagam o shoutboxa xD
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
ohohoho, Pablo zgadzam się z Tobą w 300%!!!! w końcu ktoś kto myśli, w końcu jakiś dobry sojusznik do trójporozumienia
Ci co się uczyli o 1 wojnie światowej wiedza o co chodzi, zrobiłem tutaj małe porównanie państw do ludzi
Trójprzymierze:
Niemcy - Khelben, najbardziej atakuje
Austro-Węgrzy Debe
Włosi-Lucbach, akurat tu do Lucbacha nic nie mam, Włosi nie brali udziału w działaniach wojennych swoich sojuszników. No może czasem ale raczej nie brali dużego udziału w wojnach
Trójporozumioenie:
Francja-
Wielka Brytania-Pablo
Rosja-Lorys, dałem siebie do Rosji ponieważ najbardziej walczyłem jak narazie, najwięcej razy mnie krytykowano (Rosja w 2 WŚ miała największe straty, bo aż 20 mln ludzi)
Jak komuś przeszkadza to co napisałem to usunę ten fragment tekstu, albo niech moder zedytuje
Się pewnie Khelben rozpisze w następnym poście
Ty Khelbenie jak postawisz na swoim to już nigdy nie zmieniasz zdania, no cóż, tak bywa. Może najpierw należało by przetestować SB a nie od razu go krytykować
Ci co się uczyli o 1 wojnie światowej wiedza o co chodzi, zrobiłem tutaj małe porównanie państw do ludzi
Trójprzymierze:
Niemcy - Khelben, najbardziej atakuje
Austro-Węgrzy Debe
Włosi-Lucbach, akurat tu do Lucbacha nic nie mam, Włosi nie brali udziału w działaniach wojennych swoich sojuszników. No może czasem ale raczej nie brali dużego udziału w wojnach
Trójporozumioenie:
Francja-
Wielka Brytania-Pablo
Rosja-Lorys, dałem siebie do Rosji ponieważ najbardziej walczyłem jak narazie, najwięcej razy mnie krytykowano (Rosja w 2 WŚ miała największe straty, bo aż 20 mln ludzi)
Jak komuś przeszkadza to co napisałem to usunę ten fragment tekstu, albo niech moder zedytuje
Się pewnie Khelben rozpisze w następnym poście
Ty Khelbenie jak postawisz na swoim to już nigdy nie zmieniasz zdania, no cóż, tak bywa. Może najpierw należało by przetestować SB a nie od razu go krytykować
www.fotka_profil_Arek.bo.pl moje zdięcie, zapraszam do oglądania
- Dexor
- Użytkownik Forum
- Kontakt:
Czemu, ja też nie jestem zwolennikiem SB ponieważ ludzie to piszą głupoty
np:
siema all..
ciao..

Ludzie piszcie te posty, trzeba dobić do 1.000.000
dzieki dzięki za całuski xD..
no racja ..
No..
Moim zdaniem to tylko zaśmieca forum, bo każdy mógłby gadać na jaki chce temat i z kim chce, a nie można o tym pogadać na PW, GG itp.? W końcu to jest forum o Knights and Merchants a nie o np. -co porabiasz ; -jak leci... itd.
mimo że ma być na dwa dni to i tak za dużo, więc jestem przeciw.
np:
siema all..
ciao..
Ludzie piszcie te posty, trzeba dobić do 1.000.000
dzieki dzięki za całuski xD..
no racja ..
No..
Moim zdaniem to tylko zaśmieca forum, bo każdy mógłby gadać na jaki chce temat i z kim chce, a nie można o tym pogadać na PW, GG itp.? W końcu to jest forum o Knights and Merchants a nie o np. -co porabiasz ; -jak leci... itd.
mimo że ma być na dwa dni to i tak za dużo, więc jestem przeciw.
Właśnie, luźnych gadek nam brakuje. Nie zaśmieca forum bo tam posty nie są stałe, tak jak w topikach. Luźne gadki i trochę humoru pozwalają sie poznać nieco wszystkim użytkownikom. Jest ogólnie fajniejsza atmosfera. A tak tutaj sztywno wchodzisz i ani cześć innym powiedzieć ani nic... totalna zmuła... ciągle czytasz tylko, że ktoś ma z czymś problem...a pogadać nie idzie. Domagamy się SB na próbę.