Błagam o shoutboxa xD

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.

Czy chcemy shoutboxa?

Tak, zdecydowanie!
13
62%
Nie, nie chcemy swobodnie rozmawiać...
8
38%

Liczba głosów: 21

Pablo1517
Użytkownik Forum

Post autor: Pablo1517 »

Cav pisze:Shoutboxy zawsze są zamulone, wiadomości się nie wyświetlają, czasami tak przymula, że wiadomość się wysyła 5 min...

PS. Zróbcie dobrego shoutboxa, to postawie Wam soczek :lol:
(Ci którzy go chcą)
Lol... następny bez normalnych argumentów.. skąd ty te bajki wziąleś -.- jakoś na wszystkich shoutach z których korzystałem nie miałem takich problemów... jakbyś był taki obeznany, wiedziałbyś, że prędkość dodawania wiadomości do shoutboxa zależy od prędkości serwera na którym stoi a nie od samego skrytpu :/. I pierwsze słyszę, że się wiadomości nie wyświetlają. Zwyczajnie liżesz pupe moderatorowi, bo jesteś lizusem. Najpierw wyskrob lepsze argumenty a potem tu zaglądaj.
Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Kontakt:

Post autor: Cav »

Na wszystkich shoutboxach, które widziałem tak było i one są na szybkich serwerach, napewno szybszych od tego. A i daj te fora, na których są shoutboxy, na wielu nie ma.
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!
Pablo1517
Użytkownik Forum

szukając, na pewno łatwiej znaleźć takie z shoutem niż bez. Na moim chociażby jest.

A skoro tobie na wszystkich tak jest. To pewnie masz zrypanego na maxa neta lub tzw. Magiczny komputer -.-
Awatar użytkownika
Durendal
Użytkownik Forum

Post autor: Durendal »

ohohoho, Pablo zgadzam się z Tobą w 300%!!!! w końcu ktoś kto myśli, w końcu jakiś dobry sojusznik do trójporozumienia

Ci co się uczyli o 1 wojnie światowej wiedza o co chodzi, zrobiłem tutaj małe porównanie państw do ludzi
Trójprzymierze:
Niemcy - Khelben, najbardziej atakuje
Austro-Węgrzy Debe
Włosi-Lucbach, akurat tu do Lucbacha nic nie mam, Włosi nie brali udziału w działaniach wojennych swoich sojuszników. No może czasem ale raczej nie brali dużego udziału w wojnach
Trójporozumioenie:
Francja-
Wielka Brytania-Pablo
Rosja-Lorys, dałem siebie do Rosji ponieważ najbardziej walczyłem jak narazie, najwięcej razy mnie krytykowano (Rosja w 2 WŚ miała największe straty, bo aż 20 mln ludzi)

Jak komuś przeszkadza to co napisałem to usunę ten fragment tekstu, albo niech moder zedytuje

Się pewnie Khelben rozpisze w następnym poście :)

Ty Khelbenie jak postawisz na swoim to już nigdy nie zmieniasz zdania, no cóż, tak bywa. Może najpierw należało by przetestować SB a nie od razu go krytykować
www.fotka_profil_Arek.bo.pl moje zdięcie, zapraszam do oglądania
Awatar użytkownika
Dexor
Użytkownik Forum
Kontakt:

Post autor: Dexor »

Czemu, ja też nie jestem zwolennikiem SB ponieważ ludzie to piszą głupoty
np:
siema all..
ciao..
;-)
Ludzie piszcie te posty, trzeba dobić do 1.000.000 :-P
dzieki dzięki za całuski xD..
no racja ..
No..
Moim zdaniem to tylko zaśmieca forum, bo każdy mógłby gadać na jaki chce temat i z kim chce, a nie można o tym pogadać na PW, GG itp.? W końcu to jest forum o Knights and Merchants a nie o np. -co porabiasz ; -jak leci... itd.
mimo że ma być na dwa dni to i tak za dużo, więc jestem przeciw.
Awatar użytkownika
Durendal
Użytkownik Forum

Post autor: Durendal »

Danielu, wcześniej już ktoś napisał coś podobnego co Ty teraz a ja tej osobie odpisałem, nie powtarzajcie sie już. Brakuje wam dobrych argumentów ?
www.fotka_profil_Arek.bo.pl moje zdięcie, zapraszam do oglądania
Awatar użytkownika
Dexor
Użytkownik Forum
Kontakt:

Post autor: Dexor »

Ja tylko wyraziłem swoje zdanie, jeśli już coś takiego było to trudno, nie musisz na wszystko odpisywać powtarzam: ja tylko wyrażam swoje zdanie na temat SB.
Pablo1517
Użytkownik Forum

Właśnie, luźnych gadek nam brakuje. Nie zaśmieca forum bo tam posty nie są stałe, tak jak w topikach. Luźne gadki i trochę humoru pozwalają sie poznać nieco wszystkim użytkownikom. Jest ogólnie fajniejsza atmosfera. A tak tutaj sztywno wchodzisz i ani cześć innym powiedzieć ani nic... totalna zmuła... ciągle czytasz tylko, że ktoś ma z czymś problem...a pogadać nie idzie. Domagamy się SB na próbę.
Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum

Post autor: Duch »

Duch pisze:
Niech se i te 3 dni będzie, ale co wam po tym, shoutbox i tak nie przetrwa.
Halo, halo, panie władzo :lol: Ten tam łamie prawo, znaczy się ortografię ;)

//Gdzie Ty tu widzisz coś takiego?
//Khelben
Nigdzie "se sobie" nie zobaczyłem ^^

Pablo, wytoczyłeś dobre argumenty ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Post autor: DeBe »

Ale męczysz za to "se". Napisałem to specjalnie. Tak piszę jak jestem np. niezadowolony. Zakończ wreszcie Duchu tą sprawę.
Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.