Imię: Bartosz
Miasto: Kłodzko
Staż: ponad 10 lat
Ulubiona jednostka: Halabardnik
Ulubiony kolor "ludzików": Niebieski
Recepta na zwycięstwo: Za Króla
I ja tu trafiłem. Nazywam się Pawel, lat mam 16, mieszkam w Warszawie. Miałem tu przybyc tylko z problemem dotyczącym gry, ale może zostanę na dłużej . Tylko forum jakieś takie martwe i przymulone, może to mi się tylko tak wydaje xD.
IMIĘ : Karol
STAŻ : 9 lat
POCHODZENIE : Kosierz
ZAINTERESOWANIA : Komputery, motoryzacja, dziewczyny, geografia świata, KaM ( oczywiście to najbardziej )
LUBIĘ KIEDY :
-moi przeciwnicy dostają mocnego kopa w d..ę (za posrednictwem CIĘŻKIEJ JAZDY)
-rozwalam na proch moich anty kumpli(spokojnie,to dotyczy tylko KaM )
POZDRO DLA WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pierwsze posty, i już podpadasz.
Usunąłem zbędne posty - jeśli masz coś do powiedzenia w innej sprawie, załóż nowy wątek lub jeśli już istnieje, wypowiedz się w nim.
Pisz poprawnie i bez takich "kwiatków" jak teraz, bo post, który usunąłem powodował, że się strona rozjeżdżała. Nie pisze się więcej niż 3 wykrzykników, pisanie wielkimi literami oznacza krzyk.
Polecam lekturę regulaminu forum - kolejnym razem nie będziemy już tak wyrozumiali.
//kuba11100
Pragnę się przywitać z Wami. Niedawno założyłem tu konto. A K&M zacząłem się interesować gdy dostałem TSK w prezencie pod choinkę
Gierka świetna, wczoraj ponownie zainstalowałem. Mam nadzieję, że miło spędzę tutaj czas.
Grałem w K&M krótko od samego początku... ale tylko demo. Kilka dni temu, po wielu latach, przypomniałem sobie o KaMyku (jak to kiedyś nazywałem). Kupiłem na allegro KaM TSK, czekam na dostawę...
Co jeszcze o mnie... lubię gry ekonomiczne i strategie: m.in. Starcraft, Company of Heroes, Command & Conquer, Twierdza. Buduję potężne miasta w Faraonie II, Cesarzu i Cezarze III.
Do moich zainteresowań należy także komunikacja miejska i kolej, gram więc w Traffic Giant, Railroad Tycoon II i Simutrans.
W wolnym czasie, oprócz grania, latam z aparatem fotograficznym. Łatwo się domyślić, co fotografuję (adres w sygnaturce). Kiedy jest ciepło a dzień długi, jeżdżę na długie wycieczki rowerowe, tak do 100 km w jedną stronę.