Fiat 125p czy Fiat 126p czy Fiat 127p (wszystkie istnieją do lat dzisiejszych)
Zabawa "X czy Y"?
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Kamera i nic więcej. Aparat ma większą rozdzielczość (wecej pixeli), ale za to nie nagrywa filmów (takich długich, bo każda cyfrówka nagrywa). Lustrzanka nie wiem co to i dlatego na to nie głosowałem. Tylko kamera, ale zawachałem się co do aparatu cyfrowego
.
Fiat 126p ponieważ najczęściej go spotykam. Jest on również przedmiotem wielu kawałów... No i jest tani 
Piłka siatkowa, piłka ręczna czy piłka nożna?
Ps.Ja także wybrałbym markę sony. Mam telewizor tej firmy który ma już ok. 7 lat i działa bardzo dobrze, nie ma z nim problemów
Polecam firmę Sony!
Piłka siatkowa, piłka ręczna czy piłka nożna?
Ps.Ja także wybrałbym markę sony. Mam telewizor tej firmy który ma już ok. 7 lat i działa bardzo dobrze, nie ma z nim problemów
Ostatnio zmieniony 02 paź 2007, 21:02 przez Kamyk, łącznie zmieniany 2 razy.
- Michailoff
- Moderator
Powiem jedno - piłka siatkowa. Jest to sport wyjątkowy. Jest dynamiczny, szybki, poza tym to jedyny sport zespołowy, w którym z piłką ma się kontakt zawsze przez ułamek sekundy. Tak więc punkt dla siatkówki. Piłka ręczna nigdy mnie ciągnęła (nie wiem czemu), więc nie. Piłka nożna też nie, bo ostatnio tego nudnego sportu jest za wiele. Zdarzają się sytuacje, w których na W-Fach do składu wybiera się najlepszych piłkarzy, a innych (nierzadko lepszych) uczniów nie. Tak więc wygrywa siatkówka, przynajmniej u mnie.
Hokej na lodzie, hokej na trawie czy unihokej?
Hokej na lodzie, hokej na trawie czy unihokej?
Crimson (king) Michailoff
Najlepszy moim zdaniem jest unihokej, ponieważ gram w niego na W-Fach i bardzo lubię i jestem dobry w tym sporcie. Hokej na lodzie nie, bo nie umiem jeździć na łyżwach (może trochę) i jest dosyć trudny, ale lubię go oglądać i dlatego jest u mnie pośrodku. Hokej na trawie, rzadko się z tym sportem spotykam i jak widzę kto w to gra to są to kobiety
Henry czy Ronaldinho czy C. Ronaldo ???
Henry czy Ronaldinho czy C. Ronaldo ???
Chleb, ponieważ jest szybko go zrobić i jest dosyć syty. Wino nie, bo ludki wtedy są pijani
i mało daje wytrzymałości. Kiełbase też nie, bo za długo się ją robi. Pierw gospodarstwo, aż ziarno urośnie to długo trzeba czekać, potem chlew zanim smakowita świnka urośnie to też czasu, a w ogóle jak jest głodówa i nie ma ziarna i wreszcie potem rzeźnia i rzeźnik śpiący jak nie ma co robić.
PS. Daniel też moim ulubionych piłkarzem jest Henry
Ping Pong czy Tenis (ziemny i "nieziemny") czy siatkówka (troche dużo jej jest w pytaniach
) ???
PS. Daniel też moim ulubionych piłkarzem jest Henry
Ping Pong czy Tenis (ziemny i "nieziemny") czy siatkówka (troche dużo jej jest w pytaniach
- Dexor
- Użytkownik Forum
- Kontakt:
Szkoda że nie napisałeś uzasadnienia....
Jeźdźcy, ponieważ można robić szybkie podchody i niszczyć odziały atakujące na odległość. Do piechoty nic nie mam bo to oni są źródłem krwawej walki
Co chciałbyś mieć w swojej własnej misji KaM:
"Wróg budujący po twojej myśli" czy "Bardziej skomplikowane ataki" czy "Nic z tego co podałeś bym nie chciał" ??
Jeźdźcy, ponieważ można robić szybkie podchody i niszczyć odziały atakujące na odległość. Do piechoty nic nie mam bo to oni są źródłem krwawej walki
Co chciałbyś mieć w swojej własnej misji KaM:
"Wróg budujący po twojej myśli" czy "Bardziej skomplikowane ataki" czy "Nic z tego co podałeś bym nie chciał" ??