Błagam o shoutboxa xD

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.

Czy chcemy shoutboxa?

Tak, zdecydowanie!
13
62%
Nie, nie chcemy swobodnie rozmawiać...
8
38%

Liczba głosów: 21

Awatar użytkownika
Bazyl Pikinier
Użytkownik Forum

Post autor: Bazyl Pikinier »

Dajcie już spokój z tymi waśniami - bo skończy się na banach i co wtedy zrobicie??? Khelbana zostawcie w spokoju - spróbujcie się w jego osobę wczuć - musi wszystkie wasze fochy i te inne głupoty zbierać a po co??? Czy nie można z kulturą się wypowiedzieć NA TEMAT SHOUT BOXA???To już się robi żenujące... Ja jestem za - nie obchodzi mnie zdanie innych. Głosuję za siebie i nikogo nie potępiam za jego głos w tej sprawie.
Obrazek
Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum

Post autor: Duch »

Nie można, bo to nie pierwszy raz, a wcześniej też były spory. Teraz pozostaje nam czekać...
Obrazek
Awatar użytkownika
Bazyl Pikinier
Użytkownik Forum

A właśnie że można. I zgodnie z podpisem będę tępił wszystkich tych, którzy nie potrafią obejść się bez kłótni - w taki czy inny sposób. Bo aż strach pomyśleć, że za jakiś miesiąc z tego forum zrobią wysypisko wulgaryzmów i waśni... Mam dość czytania głupich i beznadziejnych postów o Khelbanie: "A on to taki...', " Khelban to taki...egoista". Ja skończyłem krótką waśń z naszym kochanym moderatorem. Powiem jedno - osoby piszące takie głupoty to dzieci neo, takie bezczelne MAŁOLATY !!!!
Obrazek
Awatar użytkownika
Zozol92
Użytkownik Forum

Post autor: Zozol92 »

Koniec gróźb i kłótni, czas na temat.
_____________________________________________________________________________________________

Myślę, że pomysł z opcją wyłączania SB byłby dobry. Najlepiej gdyby w profilu pojawiła się dodatkowa "kropeczka" do zaznaczenia:

"Czy pokazywać shoutboxa ? o Tak o Nie"

Wtedy temu kto koniecznie nie chce go czytać, nie będzie opóźniać ładowania strony.
Myślę, że w ten sposób będzie i wilk syty, i owca cała.
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Post autor: Kamyk »

Bazyliszku, ale Khelben to nie Khelban. Czy ty to tak specjalnie mówisz? :lol:
Awatar użytkownika
Durendal
Użytkownik Forum

Post autor: Durendal »

Bazylu znowu wszystko zaczynacie, temat ucichł od ostatnich postów Khelbena i Debe którzy zgodzili się na próbne SB, zgadzam się z nimi i czekamy teraz na Lucbacha

Jak chcecie sobie nabijać posty to nie w tym temacie, sami dobrze wiemy kiedy to zakończyć, powinniście wyczuć sytuację więc nie zgrywaj bohatera że będziesz tępił, sami wiemy kogo.

Bazylu widać że jesteś nowy na tym forum i jak podlizujesz się adminom i modom czyli "władzy"
www.fotka_profil_Arek.bo.pl moje zdięcie, zapraszam do oglądania
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Post autor: Kheli »

Widać jaki jesteś nowy na Tym forum Lorysie, a już próbujesz tą swoją wyimaginowaną władzę obalić. Wogóle jakie Ty możesz mieć tutaj zdanie, skoro wszystko zaczynasz sam. Zbierasz paczkę, która ma mieć taki sam pogląd na sprawę co Ty a reszta, która popiera naszą rację jest już dla Ciebie wrogiem... coś Ci chyba nie wychodzi. Jak to jest, że takie parenastoletnie bachory mogą zachowywać się w internecie jak ośmioletnie dzieci. Powinieneś brać przykład z pana Bazyla, którego wcale Twoje zdanie na mój temat nie interesuje. Nie interesuje ono i innych naszych braci, a jedyne co mają obecnie przed oczami, to Twoje infantylne posty. Sto razy bardziej woleliby poczytać sobie o KaM niż o Twoich kompleksach. Tak więc przykro stary, ale trafiłeś pod zły adres.
Awatar użytkownika
Durendal
Użytkownik Forum

Post autor: Durendal »

Khelbenie czytaj uważniej, po prostu jak się kończy kłótnia to po co Bazyl dalej ją ciągnie ?

miałeś już nie pisać chyba
www.fotka_profil_Arek.bo.pl moje zdięcie, zapraszam do oglądania
Awatar użytkownika
Bazyl Pikinier
Użytkownik Forum

Lorysie - ja szanuję wszystkich, ale ty już przeginasz. Ja ciągnę kłótnię??? Z tego co wiem to ty pisałeś bezsensowne posty i tematy oraz oszukiwałeś w ankietach. Jeśli nie, to przepraszam. Ja chcę tylko zwrócić uwagę na problem nadmiernie częstych kłótni. I rada na przyszłość - jeżeli nie umiesz panować nad emocjami, to lepiej nie pisz głupich postów. A co do Khelbana, to odczep się od niego, bo nie wiem czy było by ci miło zbierać wyzwiska i fochy. KONIEC KŁÓTNI - PISAĆ TYLKO O SHOUT BOXIE !!!
Obrazek
Awatar użytkownika
Zozol92
Użytkownik Forum

Post autor: Zozol92 »

Kłótni tak łatwo, Bazylu, nie zażegnasz, chociażby dlatego, że zanim ją oficjalnie kończysz, w tym samym poście wyrażasz własne zdanie. Wtedy to ono jest na wierzchu, a tym, którzy tego nie chcą, wcale się nie dziwię, że jednak odpisują. Dlatego po prostu musi dojść do kompromisu - trzeba znaleźć złoty środek. Czekam na komentarze dotyczące mojej propozycji - mam nadzieję, że w ten sposób, który przedstawiłem, uda się zakończyć spór.
Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.