Zabawa "X czy Y"?

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.
Awatar użytkownika
Dessio
Użytkownik Forum
Kontakt:

:/

Post autor: Dessio »

Nie no... Zawsze ganiałem swoich podopiecznych do uzasadniania, a tu... Co to takiego, że dowiem się, co woli, skoro nie wiem, dlaczego? Podstawoą tej zabawy jest uzasadnienie...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Post autor: Kheli »

Nie odkopujcie znowu tego tematu. Po to został zakopany.
Awatar użytkownika
samczyk
Użytkownik Forum

Post autor: samczyk »

Khel pisze:Nie odkopujcie znowu tego tematu. Po to został zakopany.
Temat zakopujemy, gdy jest beznadziejny, bezsensowny, lub została dana odpowiedź na pytanie.
BMW kojarzy mi się z łysym dresem ze wsi, któremu tatuś kupił samochód
To bardzo źle, bo niektórzy z nas mieszkają na wsi, i ta wypowiedź mogła ich uraźić, wiesz? To taki ludzki odruch.

I jeszcze jedno. Wyobraź sobie, że nie każdemu jest tak dobrze. Może wg Ciebie tatuś kupuje samochody, komputerki, rowerki, motorki swoim synusiom. Może się zdziwisz, ale wręcz nigdzie, a już na pewno na wsi tak nie ma.

A teraz mała transformacja: Ontop ( no niby odwrotność offtopu, nie?:P)

Gumisie. Bo smerfy źle się kojarzą, a i jeszcze piękne wykonanie piosenki o gumisiach w trakcie rekrutacji do idola. Ahh!

Benq siemens czy płatki z mlekiem?
Zapraszam do tematu z moimi misjami - proszę o przeczytanie notki...
Cavv
Użytkownik Forum

Post autor: Cavv »

samczyk pisze:
Khel pisze:Nie odkopujcie znowu tego tematu. Po to został zakopany.
Temat zakopujemy, gdy jest beznadziejny, bezsensowny, lub została dana odpowiedź na pytanie.
A czyż on nie jest beznadziejny i bezsensowny? :oops:
Awatar użytkownika
fanTSK
Użytkownik Forum

Post autor: fanTSK »

Smerfy

Mozilla Firefox czy Internet Explorer
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Zozol92
Użytkownik Forum

Post autor: Zozol92 »

O nieee, tylko nie to! Po jaką, za przeproszeniem, cholerę, odkopałeś ten głupi temat - za mało postów na liczniku?

A więc tak - wybieram Mozillę Firefox i nie zadaję następnego pytania, czym kładę kres rozwojowi tej kołyski spamu(?)...
Awatar użytkownika
Wubek
Użytkownik Forum

Post autor: Wubek »

Mozilla ofc!

Dopiszę się na koniec tuż przed zamknięciem; w końcu to mój temacik, nie? x d :troll style:

Cmok.
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Post autor: Kheli »

Nareszcie!
Teraz pozwolimy temu tematowi w spokoju kojfnąć.
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

Post autor: Michailoff »

Taaa... Kiedyś wszyscy w to grali na forum. Ci jednak, którzy wtedy się bawili, a dziś mają ugruntowaną pozycję, w "X czy Y" nie grają. Sam podejmowałem próby desperackiego ratowania tematu (gawiedź wtedy była inna, niż obecnie - zgodnie z zasadą neutralności próbowałem pilnować tu porządku, aby lud mógł się tu odprężyć), które spełzały na niczym (takim nie dogodzisz - choćbyś miecz pokazał, oni będą robić swoje). Po pół roku zalegania tego tematu w archiwach doszedłem do wniosku, że to tylko strata czasu i miejsca w bazie danych (choć to jest tylko 1100 pościków w większości o długości nie przekraczającej 10 słów), dlatego temat ten w końcu po latach zamykam i jestem przekonany, że większość użytkowników z większym stażem i aktywnie udzielająca się na forum (zwłaszcza Khelben) decyzję tą spokojnie poprze pamiętając niegdysiejsze perturbacje na forum (wtedy wybuchła o ten temat i shoutbox prawdziwa burza na forum - skończyła się zamachem stanu, a i tak Shout oraz "X czy Y" zostały). To już jest przeżytek - i niech pozostanie tam, gdzie na to miejsce - w piekle niepamięci forum.
Crimson (king) Michailoff
Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.