Zabawa "X czy Y"?
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Temat zakopujemy, gdy jest beznadziejny, bezsensowny, lub została dana odpowiedź na pytanie.Khel pisze:Nie odkopujcie znowu tego tematu. Po to został zakopany.
To bardzo źle, bo niektórzy z nas mieszkają na wsi, i ta wypowiedź mogła ich uraźić, wiesz? To taki ludzki odruch.BMW kojarzy mi się z łysym dresem ze wsi, któremu tatuś kupił samochód
I jeszcze jedno. Wyobraź sobie, że nie każdemu jest tak dobrze. Może wg Ciebie tatuś kupuje samochody, komputerki, rowerki, motorki swoim synusiom. Może się zdziwisz, ale wręcz nigdzie, a już na pewno na wsi tak nie ma.
A teraz mała transformacja: Ontop ( no niby odwrotność offtopu, nie?:P)
Gumisie. Bo smerfy źle się kojarzą, a i jeszcze piękne wykonanie piosenki o gumisiach w trakcie rekrutacji do idola. Ahh!
Benq siemens czy płatki z mlekiem?
Zapraszam do tematu z moimi misjami - proszę o przeczytanie notki...
- Michailoff
- Moderator
Taaa... Kiedyś wszyscy w to grali na forum. Ci jednak, którzy wtedy się bawili, a dziś mają ugruntowaną pozycję, w "X czy Y" nie grają. Sam podejmowałem próby desperackiego ratowania tematu (gawiedź wtedy była inna, niż obecnie - zgodnie z zasadą neutralności próbowałem pilnować tu porządku, aby lud mógł się tu odprężyć), które spełzały na niczym (takim nie dogodzisz - choćbyś miecz pokazał, oni będą robić swoje). Po pół roku zalegania tego tematu w archiwach doszedłem do wniosku, że to tylko strata czasu i miejsca w bazie danych (choć to jest tylko 1100 pościków w większości o długości nie przekraczającej 10 słów), dlatego temat ten w końcu po latach zamykam i jestem przekonany, że większość użytkowników z większym stażem i aktywnie udzielająca się na forum (zwłaszcza Khelben) decyzję tą spokojnie poprze pamiętając niegdysiejsze perturbacje na forum (wtedy wybuchła o ten temat i shoutbox prawdziwa burza na forum - skończyła się zamachem stanu, a i tak Shout oraz "X czy Y" zostały). To już jest przeżytek - i niech pozostanie tam, gdzie na to miejsce - w piekle niepamięci forum.
Crimson (king) Michailoff