Pytanka co do..

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bartosz
Użytkownik Forum
Posty: 80
Rejestracja: 04 sty 2007, 08:55
Lokalizacja: Mszczonów

Pytanka co do..

Post autor: Bartosz »

Witam wszystkich, zupełnie nie wiem gdzie mam walnąć tegoż posta.
Jakby co to przennieście, albo skasujcie :wink:

Mam kilka pytanek, skoro już doszliście do takiego poziomu w pliczkach to:
1. Czy jest możliwość werbowania tylko barbardzyńców(bez wojowników) w ratuszu.
2. Czy da się tam zmienić ilośc potrzebną dla danej jednostki?

Troszki pzeglądałem forum, ale zapewne nie do końca, więc możliwe, że takie coś już było. :szczerzy:
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Posty: 1942
Rejestracja: 20 cze 2007, 14:31
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

Post autor: robi29 »

Na pewno koszty da się zmienić w ratuszu. Jak da się zmienić koszty budynków to chyba wojska i ludków też. ale z barbami i wojownikami nie wiem. :D
Awatar użytkownika
Bartosz
Użytkownik Forum
Posty: 80
Rejestracja: 04 sty 2007, 08:55
Lokalizacja: Mszczonów

Post autor: Bartosz »

No przydałoby się, bo mnie bardzo denerwuje wygląd wojownika, nie wiem czemu, ale mi tam nie pasuje.
JAko tako poczytałem, to może coś zmienie z budynkami i kosztami, na ale na to muszępoczekać, aż ktoś odkryje:)
Gadzislaw
Użytkownik Forum
Posty: 253
Rejestracja: 14 paź 2007, 14:48
Lokalizacja: Sztum

Post autor: Gadzislaw »

Napewno jest to możliwe... Możliwe jest również dodanie Do baraku Tworzenie barbarzyńcy... Np potrzebne byłyby do tego 3 topory, to da się zrobić :P

A co do zmiany w ratuszu, to tym bardziej, ale ja nie jestem obeznany, więc nie wiem jak zrobić, żeby wychodziło to, a nie owo. Prawdopodobnie Methyl będzie wiedział.
Obrazek
Też grasz w KaM Remake? Podziel się tym z innymi!
Awatar użytkownika
Bartosz
Użytkownik Forum
Posty: 80
Rejestracja: 04 sty 2007, 08:55
Lokalizacja: Mszczonów

Post autor: Bartosz »

[quote="Gadzislaw"]Napewno jest to możliwe... Możliwe jest również dodanie Do baraku Tworzenie barbarzyńcy... Np potrzebne byłyby do tego 3 topory, to da się zrobić :P

Tak? A mógłbyś mi to w jakiś sposób wytlumaczyć?
Byłbym bardzo wdzięczny:)
Awatar użytkownika
Bartosz
Użytkownik Forum
Posty: 80
Rejestracja: 04 sty 2007, 08:55
Lokalizacja: Mszczonów

Post autor: Bartosz »

Nikt nie jest w stanie, bo ja sam sobie nie poradzę :zraniony:
ODPOWIEDZ