Jak odpalić...
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Bazyl Pikinier
- Użytkownik Forum
Chcesz odpalić zainstalowane KaM z płyty, czy instalację ? KaM z płyty raczej może nie pójść bo w momencie instalacji na dysku, robi sobie wpisy do rejestru. A więc odpali, gdy klucze rejestru pozmieniasz na lokalizacje F:\ W tym celu wpisz w uruchom "regedit" i daj klucze HKEY_LOCAL_MACHINE a potem SOFTWARE i poszukaj w kluczach KaM-a i zmień wartość docelową programu. No i potem tylko eksportuj zmienioną gałąź do płyty jako plik rejestru, jak będziesz chciał odpalić KaM-a to użyj najpierw tego pliku rejestru a potem grę... Tak działało z Settlersami, a więc z KaM-em też zadziała. Powodzenia... 
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy
Teraz żyje sobie spokojnie w swojej kopalni złota ... Koniec
- Bazyl Pikinier
- Użytkownik Forum
- Bazyl Pikinier
- Użytkownik Forum
A dlaczego ten ptak nie lata ? Bo jest chory, ma złamane skrzydło, jest naćpany
Sprecyzuj ! Ja mam grę, koledze działa, mi nie !? Spróbuj zainstalować kodeki lub starszą wersje sterowników.
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy
Teraz żyje sobie spokojnie w swojej kopalni złota ... Koniec
- Ciężka Jazda
- Użytkownik Forum
- Bazyl Pikinier
- Użytkownik Forum