Sądzisz, że ja piszę dalej bez sensu? w tym tygodniu prakrycznie WSZYSTKO było na temat... i te PRAWIE* WSZYSTKO zostało usunięto bez powodu... to już fair według mnie nie było
Chyba żartujesz Khelbenie. Jeśli za pisanie czegoś nie na temat będziecie wysuwali jakieś roszczenia i wmawiali mi, że popełniłem gwałt na Waszej wolności na tym forum, a do tego pisali, że w tym temacie, który widzę pierwszy raz w swoim życiu usunąłem jakieś posty (moderatorów - a nie "modernizatorów" marze244 - na tym forum NIE MA), to rzeczywiście zablokuję niektóre konta.
Za takie posty naprawdę na wielu forach zostalibyście zbanowani bez słowa komentarza.
Naprawdę przesadzacie...
lucbach pisze:Chyba żartujesz Khelbenie. Jeśli za pisanie czegoś nie na temat będziecie wysuwali jakieś roszczenia i wmawiali mi, że popełniłem gwałt na Waszej wolności na tym forum, a do tego pisali, że w tym temacie, który widzę pierwszy raz w swoim życiu usunąłem jakieś posty (moderatorów - a nie "modernizatorów" marze244 - na tym forum NIE MA), to rzeczywiście zablokuję niektóre konta.
Za takie posty naprawdę na wielu forach zostalibyście zbanowani bez słowa komentarza.
Naprawdę przesadzacie...
... za "takie" posty?? tzn.?
a jeśli chodzi o to, że niektóre osoby sądziły, iż to twoja sprawka (co przecież jest nieuzasadnioone ) to... sorka....
a co do drugiego posta, którego nie chce mi się cytować - to tak... mówię poważnie... mniejwięcej w skrócie napisałem to tutaj