Wasze ulubione strony z grami internetowymi
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- doman100
- Użytkownik Forum
Wasze ulubione strony z grami internetowymi
Wiem że każdy grywa czasem w jakieś gry net. Jaka jest wasza ulubiona strona z takimi gierkami i jaką kategorie gier najbardziej lubicie.
Ja sam najbardziej lubię Miniclipa a moje ulubione gatunki gier net to escape i sportowe. Czekam na wasze wypowiedzi.
Ja sam najbardziej lubię Miniclipa a moje ulubione gatunki gier net to escape i sportowe. Czekam na wasze wypowiedzi.
Westess krutue szaleń
Widzę, że założyłeś kolejny idiotyczny temat w gawędach... no cóż...
Osobiście nie uważam tego typu gierek za gry internetowe i dlatego też nie wchodzę na te strony... czy nie lepiej włączyć sobie jakąś porządną grę z dysku? Ewentualnie można ściągnąć prawdziwą grę internetową...
//ostrzeżenie za "idiotyczny"; jeśli temat Ci się nie podoba, to się w nim nie wypowiadaj
//lucbach
Osobiście nie uważam tego typu gierek za gry internetowe i dlatego też nie wchodzę na te strony... czy nie lepiej włączyć sobie jakąś porządną grę z dysku? Ewentualnie można ściągnąć prawdziwą grę internetową...
//ostrzeżenie za "idiotyczny"; jeśli temat Ci się nie podoba, to się w nim nie wypowiadaj
//lucbach
Hmm jeśli chodzi o gry on-line to kiedyś grywałem na takiej stronie, w której wybierało się różne pokoje typu czerwony, niebieski, itd. Można było grać w prostą imitację snookera, golfa, itp. z innymi zawodnikami grającymi aktualnie w naszym pokoju. Oczywiście można było również rozmawiać z nimi przez czat. Proste gierki, ale zabawa przednia. Nie wiem, czy dobrze to wytłumaczyłem. Tylko nie pamiętam nazwy strony... szkoda, bo bardzo to lubiłem.
- Dexor
- Użytkownik Forum
- Kontakt:
DeBe pisze:Zauważ, że doman napisał, iż najbardziej lubi "Miniclipa". Jest to strona z darmowymi minigierkami internetowymi których nie musimy instalować... gra się na danej stronie... więc zdziwiłbym się gdyby chodziło np. o Metina.
Odpowiedziałem na to.Ewentualnie można ściągnąć prawdziwą grę internetową...
Moim zdaniem gry online są dla ludzi, w pełni wciągniętych przez kompa,
ciągle chcą grać, a jak im się te dyskowe znudzą to idą w te online, tylko by grać, nie mają celu w życiu ani żadnych zajęć.
Nie chcę przez tą wypowiedź nikogo urazić, pisze z dośw., mam kolegę, który gra gdy tylko może, gdyby nie rodzice to by 20/24h na dobę by grał.
- BananowyJasio
- Użytkownik Forum
Jeśli chodzi o mnie, to czasami odwiedzając serwis www.cda.pl rzucam okiem, czy jest jakaś fajna gra. Jeśli już grywam w gry flash (rzadko się zdarza), to są to gry logiczne, a jeśli chodzi o resztę - wolę wpisać w adresie "metacafe.com" albo wyłączyć komputer i zająć się czymś innym - poczytać książkę/gazetę, poćwiczyć, cokolwiek. Generalnie granie w gry flash uważam za stratę czasu i niepotrzebne męczenie oczu.
Nie lubię ich po prostu za ograniczenia, jakie na mnie nakładają z racji swojej prostoty, żeby nie rzec - prymitywności.
Nie lubię ich po prostu za ograniczenia, jakie na mnie nakładają z racji swojej prostoty, żeby nie rzec - prymitywności.
Dlaczego tak uważasz? Ja czasami, gdy kompletnie nie mam nic do roboty, po prostu siadam przed komputerem i "surfuję" (kurcze nie lubie tego słowa) po necie, czytając głupoty na interii, czy stare jak świat dowcipy. Do tego typu "rozrywki" zaliczam również gry online, ale tylko takie, jak opisałem powyżej (lub na stronie wcześniejMoim zdaniem gry online są dla ludzi, w pełni wciągniętych przez kompa,
ciągle chcą grać, a jak im się te dyskowe znudzą to idą w te online, tylko by grać, nie mają celu w życiu ani żadnych zajęć.
Nie chcę przez tą wypowiedź nikogo urazić, pisze z dośw., mam kolegę, który gra gdy tylko może, gdyby nie rodzice to by 20/24h na dobę by grał.
No, ale się rozpisałem! I troszkę offtopu, ale to w odpowiedzi na post kompana Daniela_15.
Pozdro!