Uciążliwe reklamówki
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Uciążliwe reklamówki
czy nie można by lepiej wywalić ze strony reklamówki, które i psują klimat strony, i denerwują, a jeszcze lepiej - gdy otwierają ci się i zasłaniają stronę...
kto jest za?
kto jest za?
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
To był właściwie jedyny warunek naszego uczestnictwa w Sztabie (www.sztab.com). Niestety nie mogę wyłączyć reklam. Ale wierzcie, mnie też denerwują, czasem przez nie nie ładuje się nawet ten główny obrazek (zauważyłem, kiedy korzystałem z innych komputerów niż mój). Ten, kto ma Service Packa 2, Operę lub Firefoxa może sobie włączyć blokowanie pop-up'ów.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
administrator knights.sztab.com
hm... cóż. Rozumiem jeszcze, gdyby te reklamówki reklamowały "Sztab"; a nie np. takie wyjście na świat kolejnej części "Pottera" ;/ nie możnaby z nimi pogadać na ten temat? By zrobić jakąś reklamę sztabu? Bo po co reklamować na takiej stronie jakieś bzdury o telefonach, obniżki w Marketach i innyh...
- Michailoff
- Moderator
Reklamy
Ja mam włączone pop-upy i nawet te reklamy nie denerwują (przynajmniej mnie
)
- Michailoff
- Moderator
Ja kiedyś pewnego, słonecznego popołudnia przeglądałem se neta. I włączyła się denerwująca reklama z dźwiękiem, którego nie da się przyciszyć. Tak mnie to wpieniło, że zainstalowałem rozszerzenie do Firefoksa zwane Adblock Plus. I do dziś blokuję nim reklamy, na które można kliknąć prawym i dać opcję: Adblockuj obrazek, a które piekielnie wręcz irytują. Czasem pojawia się przycisk "zablokuj", przez co wszystko, co wpienia można zablokować. Ja tego skromnego rozszerzenia użyłem jako ostateczności...
Crimson (king) Michailoff