Czy chcielibyście moderatora i opcje edycji postów?
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Czy chcielibyście moderatora i opcje edycji postów
Toczyly sie dyskusje na temat moda i edycji postów!
Tutaj można zebrac to do kupy i zobaczyć w jakim stopnui potrzebne sa te dwie opcje, i wyrazic wyczerpujaca swoja opinie!
Tutaj można zebrac to do kupy i zobaczyć w jakim stopnui potrzebne sa te dwie opcje, i wyrazic wyczerpujaca swoja opinie!
Zagłosowałem na to żeby była edycja postów(a coś mi się zdaję że był temat taki, tylko żę nie ankieta. Jak nie to sorry) Moderator chyba tu niepotrzebny bo forum jest na tyle małe że chyba lucbach moze się potrudzić usuwaniem postów głupich.Oczywiście do lucbacha nic tu nie sugeruję:D. Ale te się juz coraz rzadziej zdarzają na szczęscie...
Blaszak pisze:Zagłosowałem na to żeby była edycja postów(a coś mi się zdaję że był temat taki, tylko żę nie ankieta. Jak nie to sorry) Moderator chyba tu niepotrzebny bo forum jest na tyle małe że chyba lucbach moze się potrudzić usuwaniem postów głupich.Oczywiście do lucbacha nic tu nie sugeruję:D. Ale te się juz coraz rzadziej zdarzają na szczęscie...
Blaszany kolego,zapewne nie pomyslales ze lucbach moze nazwyczajniej w swiecie nie miec na to czasu i checi zwlaszcza ze sporo postow mozna by bylo wywalic,dlatego nie zwaqlaj calej "czarnej roboty" na zacnego lucbacha,ktory i tak juz wiele robi!
P.S Tylko nie myśl ze cie potepiam! Po prostu uswiadamiam cie ze Lucbach nie poqwnien zajmowac sie WSZYSTKIM.
Pozdrawiam!
Wiem że lucbach może nie mieć czasu i właśnie dlatego napisałem że MOŻE usunąć te posty ale nie MUSI, a jeszcze do tego dodałem że nic lucbachowi nie sugeruję. Ale kieruję się pewnym zdaniem lucbacha, przykro mi żę już nie pamiętam gdzie to było ale to brzmiało mniej więcej tak: "A może lucbach nie chce zaciągnąć moderatora? Może nie chce żeby posty usunięto?" - To było zdanie lucbacha. Jeśli to zdanie nie zgadza się z prawdą dokładnie to proszę mnie poprawić
. Postaram się znaleźć to zdanie.
Znalazłem. Proszę bardzo. To zdanie potwierdza że lucbach nie che moderatora:
[/quote]A jeśli lucbach uważa, że nie powinno się tu usuwać żadnych postów? A jeśli moderator usunąłby jakieś posty, nawet te off-topicowe (na punkcie czego kilka osób jest bardzo wrażliwych), to co wtedy? Zaczęlibyście się tu wyzywać? Moderatora, mnie, kolegów? Nie chcę problemów, więc nie chcę i moderatora.
Więc kieruję sie wniskami
że tak powiem. Lucbach nie chce moderatora. Więc są dwie opcje: Albo wogóle nie usuwać postów, albo MOŻE je usunąć lucbach. A wiem że Lucbach ma sporo na głowie i może nie mieć czasu na usuwanie postów. Myśle więc że posty zostaną. Jest jeszcze jedna opcja: Forum zostanie reaktywowane i usunięte będzie wszystko, oraz zaczniemy od nowa. Any questions?