a czemuż to Lucbachu mr. Wojbach nie pisze na forum?
(choć może kiedyś tam coś skrobnął...)
Wojbach
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Powiedział mi przed chwilą, ze nie ma nic ciekawego do powiedzenia
.
Ja sądzę, że to człowiek czynu i jego wkład w działanie tej strony tak się właśnie objawia: raz przejdzie misję i napisze do niej opis przejścia, innym razem (całkiem niedawno) napisał skrypt księgi gości, pomagał w przeprowadzeniu konkursu itd. itd.
Ja sądzę, że to człowiek czynu i jego wkład w działanie tej strony tak się właśnie objawia: raz przejdzie misję i napisze do niej opis przejścia, innym razem (całkiem niedawno) napisał skrypt księgi gości, pomagał w przeprowadzeniu konkursu itd. itd.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Odnoszę wrażenie, że go KaM - w przeciwieństwie do Ciebie - nie kręci. Przeszedł zapewne obie części i odłożył je na półkę zapisując w tym samym czasie na listę "Gry, które przeszedłem". To, że napisał skrypt księgi załącza go do współautorów strony... do starej wersji Twojej strony. Co będzie z nową? Odbierze owacje za to, że umieściłeś jego fotę w dziale o autorach? (
) Napewno obecny konkurs planujesz teraz samemu zrobić, bez jego pomocy. Może przycisnąłbyś go nieco... szantażem, czy samym szturmem wziął. Lucbachu, tożto Twój braciszek
.
- Michailoff
- Moderator
Szkoda trochę odejścia jego administracji Wojbacha. Ale może pomógłby ci tak, jak kiedyś, przy premierze 2.x strony? Odnoszę jednak wrażenie, że choć nie udziela się na forum, to projektuje stronę i pomaga jego administracji Lucbachowi wybudować tę twierdzę od strony technicznej (mury, baszty, bramy, barbakany, fosy, mosty zwodzone, zasieki
itp. itd.).
Crimson (king) Michailoff
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Sfermentowaną rybą
. Żart.
Wojbach nie grywa już w misje, choć czasem molestuje mnie o grę przez sieć w TPR, co oczywiście nie ma większego sensu, bo gra w drugą część przez sieć jest pełna bugów (jeśli w ogóle uda się połączyć).
Wojtek jednak pisze wszystkie skrypty w php. W nowej wersji strony zajmie się księgą gości, formularzem kontaktowym i stworzeniem wygodnego panelu administracyjnego do zarządzania treścią (głównie newsy). Więc jego wkład w tworzenie stron (obecnej i przyszłej) oczywiście jest, i to duży.
Wojbach nie grywa już w misje, choć czasem molestuje mnie o grę przez sieć w TPR, co oczywiście nie ma większego sensu, bo gra w drugą część przez sieć jest pełna bugów (jeśli w ogóle uda się połączyć).
Wojtek jednak pisze wszystkie skrypty w php. W nowej wersji strony zajmie się księgą gości, formularzem kontaktowym i stworzeniem wygodnego panelu administracyjnego do zarządzania treścią (głównie newsy). Więc jego wkład w tworzenie stron (obecnej i przyszłej) oczywiście jest, i to duży.
lucbach,