Wojbach

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Wojbach

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

a czemuż to Lucbachu mr. Wojbach nie pisze na forum?
(choć może kiedyś tam coś skrobnął...)
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

Powiedział mi przed chwilą, ze nie ma nic ciekawego do powiedzenia :wink: .

Ja sądzę, że to człowiek czynu i jego wkład w działanie tej strony tak się właśnie objawia: raz przejdzie misję i napisze do niej opis przejścia, innym razem (całkiem niedawno) napisał skrypt księgi gości, pomagał w przeprowadzeniu konkursu itd. itd.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Odnoszę wrażenie, że go KaM - w przeciwieństwie do Ciebie - nie kręci. Przeszedł zapewne obie części i odłożył je na półkę zapisując w tym samym czasie na listę "Gry, które przeszedłem". To, że napisał skrypt księgi załącza go do współautorów strony... do starej wersji Twojej strony. Co będzie z nową? Odbierze owacje za to, że umieściłeś jego fotę w dziale o autorach? ( :) ) Napewno obecny konkurs planujesz teraz samemu zrobić, bez jego pomocy. Może przycisnąłbyś go nieco... szantażem, czy samym szturmem wziął. Lucbachu, tożto Twój braciszek :D.
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Michailoff »

Szkoda trochę odejścia jego administracji Wojbacha. Ale może pomógłby ci tak, jak kiedyś, przy premierze 2.x strony? Odnoszę jednak wrażenie, że choć nie udziela się na forum, to projektuje stronę i pomaga jego administracji Lucbachowi wybudować tę twierdzę od strony technicznej (mury, baszty, bramy, barbakany, fosy, mosty zwodzone, zasieki ;) itp. itd.).
Crimson (king) Michailoff
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Nie po to odkopywałem ten temat, by z powrotem zapadł się gdzieś na dno. :)
Lucbachu, raczyłbyś rzucić odpowiedzią, lub sfermentowaną rybą w Khelbena ;).
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

Sfermentowaną rybą :smiesne: . Żart.

Wojbach nie grywa już w misje, choć czasem molestuje mnie o grę przez sieć w TPR, co oczywiście nie ma większego sensu, bo gra w drugą część przez sieć jest pełna bugów (jeśli w ogóle uda się połączyć).

Wojtek jednak pisze wszystkie skrypty w php. W nowej wersji strony zajmie się księgą gości, formularzem kontaktowym i stworzeniem wygodnego panelu administracyjnego do zarządzania treścią (głównie newsy). Więc jego wkład w tworzenie stron (obecnej i przyszłej) oczywiście jest, i to duży.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Odpowiedz