Khelben pisze:kto z forumowiczów jest DN
Nie będę kalał tego postu.
Khelben pisze:Jak sądzę, ty jesteś chętny do "stołka" moderatora i chciałbyś wywalać dużą liczbę postów... szczególnie moich.
Źle sądzisz
Mam za mało czasu.
Khelben pisze:Ładne wejście masz po latach Rafałku
Ostatni post pisałem dzień albo dwa dni temu. Ponadto "co pewien czas" zostawiam na forum jakiś ślad mojej goryczy.
Khelben pisze:dodam, że od spoooorego czasu mnie na forum nie widziano
Czasem przerwa jest potrzebna
Lucbach pisze:Które tematy Cię zaniepokoiły?
Wystarczy przykład, czy mam analizować całe forum? :]
Dowodem, że nie rzucam słów na wiatr niech będzie temat:
Misja 5 - "gród Morbach".
Bardzo się cieszę, że oprócz (zaledwie) kilku osób, ktoś próbuje chociaż opisać jakąś misję. Ale dlaczego do cholery nie w tym dziale? Najlepiej chyba do Lucbacha bezpośrednio, a jeśli już ktoś tak bardzo chce, no to odpowiedni wątek w odpowiednim dziale. I to jest ład?! Moderator mógłby szybciutko zrobić z tym porządek... ale widocznie Lucbach nie ma kogo obsadzić na to stanowisko, bo każdy rozsądny admin, który ma do dyspozycji "wykwalifikowaną kadrę" już dawno skorzystałby z takowej pomocy.
Axeman pisze:Kiedy sie zarejestrowalem przegladjac forum to znalzlem to czego szukalem.
Miałeś szczęście
Axeman pisze:To forum nie jest złe.Jest dobre.
Powiedzmy, że się zgadzam :]
Khelben pisze:Może mu chodzi o sąsiedni temat "Takie pytanko... "
To przecież tylko niewinna prośba.
"Uderz w stół, a nożyce się odezwą" albo "Winny się tłumaczy". Heh,

Znowu nie trafiłeś Khelbenie

Nie mam prawa czepiać się Ciebie o ten temat w żadnym wypadku! Jest założony tam gdzie trzeba, jest oryginalny, nie powiela innych myśli. Po prostu zrobiłeś z tym pytaniem-prośbą to co trzeba. I niech inni biorą z Ciebie przykład.
Może za dużo narzekam. Ale mam nadzieję, że kto uzna to za słuszne, wyciągnie sobie z tego wnioski.
PS
Lucbachu, proponuję stworzyć naszą forumową KnightsAndMerchants'ową
netykietę, umieścić ją w widocznym miejscu na forum (albo nawet na stronie głównej, albo i tu i tu) i wprowadzić NAKAZ zapoznania się z nią pod groźbą zbanowania. Co o tym myślisz/myślicie?