(a ten ziomek to przybił wszystkich! 4 konta i 1 post)
Lucbachu, coś te konta wymknęły Ci się spod kontroli...
Jest cała masa "użytkowników" z "zaszczytną" liczbą postów: 0
Proponuję usunąć (zwłaszcze te stare, z sierpnia) albo chociaż wysłać grupowego maila do wszystkich, by się uaktywnili.
(ale wiesz, ze ten mail jest ryzykowny... odzew może być równy z floodem)
nie komentuję pozostałych, ale ja równierz jestem na całej liście osobą "podwójną". pierwszy mój nick (coś tam z Khelbenem było) miał problemy z logowaniem po rejestracji, więc stworzyłem kolejnego - wlaśnie tego którym jestem teraz.
Nie chce mi się teraz sprawdzać czy tamten poprzedni (z września któregoś tam roku) jeszcze jest, bo kiedyśtam prosiłem Lucbacha by go usunął. Ten piotrek_150 i 1500 mógł mieć identuczny problem - próbował dwa razy i mu nie wyszło logowanie się. Możliwe (niekoniecznie) stworzył jeszcze jednego użytkownika z zupełnie innym nickiem, bo mógł uznać, że ten jest pechowy, skoro się lognąć nie mógł. I nie powiedział Lucbachowi (jeśli kiedykolwiek z nim rozmawiał) by usunął tamtego "podwójnego" użytkownika.
No ale jak taka osoba właśnie nie powie Lucbachowi, że miała problemy z logowaniem i by skasował to nasz admin tego nie ruszy... (nie powinien).
Był tam gdzieś temat o osobach które nigdy nie napisały i nie napiszą żadnych tu postów. w wyniku Lucbach powiedział, że zawsze wygląda, że więcej jest ludzi na liście.
Zniechęcony przeglądaniem dublujących się tematów nie dotarłem do TAM
Khelben, cytujący Lucbacha, pisze:zawsze wygląda, że więcej jest ludzi na liście
Podchodząc do sprawy w ten sposób, niech każdy założy sobie jeszcze 10 kont (tak na wszelki wypadek), a wtedy to na pewno będzie wyglądać na dużą liczbę użytkowników:] Tylko, że gdy pierwszy lepszy człowiek zajrzy na "memberlist" i zobaczy taki stan, szybko pomyśli, że albo panuje tu nieporządek, albo że nieuczciwie nabijamy sobie popularność (która nota bene bez oszukiwania jest bardzo duża).
No proszę... ;]
Ja tu próbuję usprawiedliwiać te nie do końca uporzadkowane forum, a tu nagle skreślony zostałem .
No dobra - wygrałeś - można wybrać moderatora.
(Chyba, że trochę pomyślę i jeszcze coś napiszę. W końcu trudno mnie "złamać" w takich tematach )
Moimi skromnym zdanie moderator jest potrzebny,aczkolwiek nie uwazam ze na forum jest duzo śmieci,troch jest jak na kazdym innymm,nie ma for(umów? nie wiem jak to odmienić ).
Użytkownikow propponuje powywalac od razu jesli miali nieobecośc po minimum pół roku,ponieważ jakis użytkownik(nie pamiętam kto) zarejestrowal sie bodajż w pażdzierniku,a zaczął pisać w kwietniu.
Moimi skromnym zdanie moderator jest potrzebny,aczkolwiek nie uwazam ze na forum jest duzo śmieci,troch jest jak na kazdym innymm,nie ma for(umów? nie wiem jak to odmienić ).
Nie "forumów" tylko forach . Też miałem z tym problem.
KnajkoFan pisze:@Khelben
Fajna animacja,ale wygląda tak troche jak duch
No, może trochę. Obrazek jest ciu przy-szarzony. Eh, trochę tych gifów KAM mam.