[wydz.] Kolejna wersja Remake'u i... bonusy! (05.04.2012)

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
janosiczek
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: janosiczek »

No i dodaj jeszcze moje 24 mapy które bedą w Remake. Z pewnością Dark Lord nie dysponuje tyloma mapami ;)
( 5 w przygotowaniu ! przy dobrych wiatrach będzie 30 map ...).

- W lobby będzie minimapa na której gracze bedą mogli zaznaczać swoje lokacje
- Nie będzie już map z opisem lokacji, ino historyjka.
- wsparcie rozdziałki do 1024x600
- drobne poprawki w AI wrogów
- Mgła wojny
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

janosiczek pisze:No i dodaj jeszcze moje 24 mapy które bedą w Remake. Z pewnością Dark Lord nie dysponuje tyloma mapami ;)
( 5 w przygotowaniu ! przy dobrych wiatrach będzie 30 map ...).
Co do Twoich map, to nie dostałem oficjalnych informacji od Lewina :smiesne: .

Z informacji, które wypisałeś, faktycznie, nie wspomniałem o wsparciu wyższych rozdzielczości. To będzie na pewno w najnowszym Remake'u. A brak opisu mapy - to już wynika z faktu, że będzie podgląd.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Awatar użytkownika
Florek
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Florek »

24 Twoje mapy w Remake? Poprzyj to jakimś cytatem, bo wątpię, żeby autorzy Remake wsadzili tam wszystkie, co najmniej połowa była wątpliwej jakości w ostatnim ich updacie. Zresztą wystarczy odnośnik do Twojego tematu na forum KaM Remake aby uzyskać wiarygodny obraz całej sytuacji: http://www.knightsandmerchants.net/foru ... ?f=5&t=902

Co do rozbudowy miasta przez AI, dotychczasowe próby to niezła komedia w wykonaniu kompa, ale chyba wszystko na najlepszej drodze! :D

Swoją drogą, granie obecnych map stało się strasznie tendencyjne, rozgrywka wieloosobowa powiewa już wtórnością i nudą! Myślę, że wielu graczy, w tym ja - czeka już tylko na update. ;)
Awatar użytkownika
janosiczek
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Florek pisze:24 Twoje mapy w Remake? Poprzyj to jakimś cytatem, bo wątpię, żeby autorzy Remake wsadzili tam wszystkie, co najmniej połowa była wątpliwej jakości w ostatnim ich updacie.
A co już słowa na forum nie są dowodem? To odemnie potrzebujesz poprawcia słowami Lewina lub Kroma a to co napisze Lucbach już nie ?

Może faktycznie przy pierwszych mapach Dark Lord się wybił ale czasy się zmieniają, i ludzie sami tworzą też mapy czasem lepsze, czasem gorsze. od DL.
Dałeś link do eng forum... no i ???
Dzięki za darmową reklamę.
Awatar użytkownika
Florek
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Florek »

Generalnie wyrosłem z nagminnego prowadzenia tego typu dyskusji, ale do Twojego posta należy się rozsądny komentarz, w przeciwnym wypadku możesz kogoś wprowadzić w błąd. Tak więc:
A co już słowa na forum nie są dowodem? To odemnie potrzebujesz poprawcia słowami Lewina lub Kroma a to co napisze Lucbach już nie ?
Nie potrafisz czytać, o zrozumieniu nie wspominając. Gdzie Lucbach napisał, że Twoje mapy znajdą się w Remake?
Dałeś link do eng forum... no i ???
W tym temacie nigdzie nie widzę wypowiedzi Lewina/Kroma aby Twoje 24 mapki zostały umieszczone w Remake.
Dzięki za darmową reklamę.
Proszę, jakkolwiek nie wiem czy nie bliżej było temu do antyreklamy. ;)
Awatar użytkownika
janosiczek
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Florek pisze: ;)
Tak się składa że z Lewinem od paru miesięcy piszemy sobie na mailu.
Awatar użytkownika
Gogoud
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Gogoud »

No no no, Janosiczku, kopiujemy oryginalne mapy?
Nieładnie, srodze się zawiodłem :?
Jak napisał Lewin: najpierw popraw, później rób nowe, szkoda Twojego zapału i potencjału.
A w pierwszym poście w temacie ze swoimi misjami daj znać, że zżynałeś z oryginałów.
KaM TCK - poprowadź rebeliantów ku lepszej przyszłości!
Link do kampanii
Trailer na YouTube
Awatar użytkownika
woloszek
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: woloszek »

To chyba nie jest temat na takie dyskusje, a może się mylę? O ile mi wiadomo spamy wyrzucane są do kosza... chcecie to macie shoutbox. Jeden drugiemu dogryza zamiast cieszyć się z nowinek do KaM.
Awatar użytkownika
Piko
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Piko »

woloszek pisze:O ile mi wiadomo spamy wyrzucane są do kosza...
Na szczęście niezwykle rzadko :P
ObrazekObrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
janosiczek
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Gogoud pisze: A w pierwszym poście w temacie ze swoimi misjami daj znać, że zżynałeś z oryginałów.
2 mapy na 24 ( + 5 te co teraz robię) więc nie róbcie z igły widły.

PO ZA TYM INFO CZY MAPA ZAWIERA INNĄ MAPE Z KAM JEST W INFO W LOBBY WIEC WSZYSTKO JEST OPISANE -_-

---Poniżej doklejony post niewydzielony całkowicie z tematu---
lucbach pisze:Ode mnie do dotychczasowej sytuacji: janosiczku, wszystko ok, ale to wstyd, że chłopaki z knightsandmerchants.net musieli Cię przyłapać na plagiacie. Pamiętaj, że w pewien sposób reprezentujesz naszą społeczność. I to tyle komentarza, nie będę kontynuował off-topic.
Odpowiedz