Witam. Otóż w tym temacie chciałbym się dowiedzieć coś o Forum, to znaczy...
- jaki ma silnik?
- da się wprowadzać jakieś modyfikacje?
- czy za to musi administracja płacić?
- macie jakieś plany?
- kto posiada dostęp do Panelu Administracyjnego (PA), jeśli oczywiście jest tutaj, tylko, że pod inną nazwą?
- jest coś takiego, jak dodawanie ostrzeżeń (warnów)?
W sumie to mam jeszcze dla Was kilka propozycji, ale to zależy też od tego, jaki właśnie Forum posiada silnik.
Forum (ogólnie).
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- ChrisEggII
- Użytkownik Forum
To jest dość zrozumiałe, a zarazem oczywiste, ale może nadszedł czas, aby wykupić;) pisze:Administracja dostała tę domenę za darmo[...]
System ostrzeżeń... można zrobić coś takiego, jak "pięć ostrzeżeń". Na czym to polega oraz o co mi dokładnie chodzi:;) pisze:[...], a system warnów istnieje, choć jest on nieoficjalny. Nigdzie nie ma ich licznika. Po prostu administratorzy zbanują użytkownika, jak sobie porządnie naskrobie.
1. Osoba z rangą Moderator, bądź wyższą ma prawo dodać ostrzeżenie użytkownikowi, jeśli złamie chociaż jeden punkt regulaminu!
2. Ostrzeżenia można dodawać wartościowo, czyli możemy dać jedno ostrzeżenie, ale ono ma wartość "3", czyli jeszcze dwa punkty i - do widzenia
3. Jeśli użytkownik uzbierał już trzy punkty - nie może pisać postów na Forum, ale nadal może pisać na ShoutBox'ie, czytać różne tematy i tego typu rzeczy, które są inne od pisania postów. Niestety mając pięć punktów traci dostęp do Forum, jak i jego konto zostaje usunięte.
4. Użytkownik może "odpracować ostrzeżenie", czyli może się pozbyć tego ostrzeżenia, jeśli zrobi coś dla Forum, lub nie zrobił nic sprzecznego z regulaminem przez miesiąc.
To jest propozycja
-
The Viking
- Administrator Forum

Zastanawiam się tylko po co?
Po co tutaj cokolwiek zmieniać, jak i tak jest wszystko czego byśmy potrzebowali o.0
System warn'ów - to forum w prawie całości tworzy kulturalne społeczeństwo i nie ma problemów z użytkownikami, także taki system nawet tutaj się nie przyda ;P
Według mnie lucbach bardzo dobrze zarządza tym forum i niech tak zostanie jak jest
Po co tutaj cokolwiek zmieniać, jak i tak jest wszystko czego byśmy potrzebowali o.0
System warn'ów - to forum w prawie całości tworzy kulturalne społeczeństwo i nie ma problemów z użytkownikami, także taki system nawet tutaj się nie przyda ;P
Według mnie lucbach bardzo dobrze zarządza tym forum i niech tak zostanie jak jest
smile ; )