Jak patrzycie na to? Jak dla mnie to zdecydowanie gra przezesa Interu - Morattiego. Ten żałosny Inter nie potrafi zdobyć mistrzostwa przez tyle lat uczciwie, a więc Moratti chwyta się tych podłych sposobów. Bardzo ubolewam na tym, bo jestem kibicem Juve i uważam, że zrobili z tej drużyny kozła ofiarnego. Drugą ofiarą jest Milan jednak, który jednak uratował się dzięki protekcji Berlusconiego. Sądzę jednak, że Juve już niebawem powróci do pierwszej ligi i pokaże tym dwóm oszustom i ich drużynom miejsce w szeregu.
FORZA JUVENTUS!
Afera w Serie A
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
Rafael_5000
- Użytkownik Forum
Ja jestem bardziej zażenowany sytuacją naszej polskiej ligi, a nie jakiejś serie A we Włoszech. Myślę, że w Italii dobrze się stało, że tak ostro pojechali po klubach, bo może to będzie dla nich jakaś nauczka. Natomiast w Polsce obawiam się, że skończy się na kilku aresztowaniach i tyle. Wątpię, żeby legii cofnęli mistrzostwo. Choć przydałoby się, bo swoją prawdziwą "klasę" najlepiej pokazali w nieustawianym meczu z Wisłą Płock. Cholerni oszuści ze 'stolycy' nie zasługują na Mistrzostwo Polski. I myślę, że u nas to niemożliwe, by zaprowadzić porządek taki jak we Włoszech, a handel meczami jak był, tak będzie. I oczywiście na tym wszystkim najbardziej stracimy my - kibice