Czy chcielibyście spowrotem rangi? Oraz skórka.
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Czy chcielibyście spowrotem rangi? Oraz skórka.
Otóż mam taką prośbę - nie da się przywrócić rang z obrazkami? Na forum da się zrobić żeby był obrazek rangi nad avatarem - testowałem na innym.
Mi się rangi podobały. Tak przy okazji to czy nie można byłoby dodać jeszcze jednego wyglądu bu ten jest zbyt jasny, najlepiej by nawiązywał do poprzedniego kolorystyką.
Mi się rangi podobały. Tak przy okazji to czy nie można byłoby dodać jeszcze jednego wyglądu bu ten jest zbyt jasny, najlepiej by nawiązywał do poprzedniego kolorystyką.
Gram w gry RPG
Neuroshima
Warhammer
Dungeons and Dragons
Neuroshima
Warhammer
Dungeons and Dragons
- Michailoff
- Moderator
Rangi nie są potrzebne. Zachęcają tylko do nabijania postów. A co idzie za rangami - nie będzie przypisanych do nich obrazków. Awatary są spoko, fajniej tylko by było gdyby byli sami żołnierze do wyboru, ale pewnie mnie potępią ci, którzy ich nie mają
Nie będę taki zawistny
Najlepiej by było gdyby tak zostało, bo forum jest ładne.
Najlepiej by było gdyby tak zostało, bo forum jest ładne.
-
krzysiek000
- Użytkownik Forum
Nie, nie i jeszcze raz nie. To wcale nie oznacza, że niektórzy zapaleńcy nie zostawią sobie komputera włączonego na 24 godziny na dobę. Dlaczego tacy szaleńcy mają mieć jakieś przywileje?A ja myślę żeby rangi były, ale nie zależne od ilości postów tylko czasu spędzonego na tej stronie. I żeby rangi dawały różne prawa.
Tak jak teraz jest dobrze i niech tak zostanie
-
krzysiek000
- Użytkownik Forum