Siemqa wszystkim!!! Znacie jakieś inne gry na PC osadzone tylko w realiach średniowiecza??? Piszcie Spośród podanych w ankiecie opiszcie najciekawszą wpadkę/sytuację ekonomiczną/bitwę w grze podając jej tytuł. Piszcie i głosujcie!!!
Ostatnio zmieniony 23 sie 2007, 11:33 przez Bazyl Pikinier, łącznie zmieniany 1 raz.
a nie wiesz skąd ściągnąć pełną wersję po polsku ( w ostateczności w języku angielskim) bo mam wersję demo i wciąga mnie ta gra ale w tej wersji są tylko trzy scenariusze...Pomóż!!!
Ja grałem w Twierdzę 1 (dodatek : Krzyżowiec) i muszę przyznać, że jest to świetna, rozbudowana i dopracowana gra. Ale zastanawiam się czy ktoś tu zna grę prawie tak starą jak KaM, a także świetną. Można powiedzieć, że jest podobna, ale zupełnie inna, nie ma tam niektórych rzeczy z KaM, a KaM nie ma wielu z tego. Obie jednak nie potrzebują niczego więcej i obie lubię tak samo. Chodzi mi o Tzara.
zozolu ja pamietam tzara A dokładnie Tzar: ciężar korony rzeczywiscie byla to swietna gierka (zwlaszcza jak sie gralo azjatami). Szczerze to nie miala zbyt wielu cech podobnych do KaM (no moze oprocz czasu średniowiecza) ale na pewno mozna ja polecic.
Trochę rzeczy jest podobnych, obie gry, można powiedzieć, są z tej samej beczki, ale faktycznie - jakby zupełnie inne. Dzięki temu, jak jedna się znudzi - przerzucam się na drugą