Łańcuszki

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Łańcuszki

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kamyk »

(Uwaga drastyczne!)
Przed chwilą dostałem taki łańcuszek

PRZECZYTAJ TO UWAŻNIE!
Pewna młoda dziewczyna siedziała wieczorem na komputerze wszyscy mieszkańcy domu już spali tylko ona siedziała na gg. W pewnym momencie
komputer zgasł i pokazały się czerwone lirtery : "Jutro o północy przyjdę do Ciebie i zabiję'' Dziewczyna się nie przestraszyła poszła spać. Poszła do szkoły i wróviła jak zawsze lecz następnego poranka mama dziwczyny poszła obudzić dziewczynę do szkoły nie było już po czym zbierać dziewczyna miała obcięto główę a resztę ciała miała obdarte ze skóry.Jeśli przerwiesz ten łąncuszek czeka cię to samo co Wreonikę przyjdzie do ciebie ten Duch i zrobi z tobą to samo co z nią dokładnie o 0:00. Jeeli prześlesz do 10 osb na liście będzie cię tylko straszył przez tydzień o północy,Natomiast jeśli prześlesz do wszystkich stanie się to, o czym marzyłeś/łaś przez całe życie (Sprawdza się)

Według mnie mnie to jest już gruba przesada!!!Jeszcze mogę znieść łańcuszki na temat spełnienia życzeń, pocałunku z ukochaną osobą...ALE TO?!A jeśli jakiś 10 latek to dostanie albo ktoś młodszy to może się śmiertelnie przestraszyć!
Jeśli ktoś z was dostanie jakiś łańcuszek od osoby z listy to najpierw ją upomnijcie a potem jeśli sytuacja się powtórzy zablokujcie!To jedyny sposób na walkę z tym cholerstwem.Dobre są także opisy wyrażające niechęć do łańcuszków :evil:

//bardzo proszę o małą poprawkę
//lucbach
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2007, 00:03 przez Kamyk, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Zozol92
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Zozol92 »

Ja po przyjściu łańcuszków daję : "ŻADNYCH ŁAŃCUSZKÓW! PIERWSZE I OSTATNIE OSTRZEŻENIE!", a jak się to powtórzy - block. Ale ten łańcuszek (patrz wyżej) musiał napisać skończony idiota. To już jest przesada.
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2007, 19:52 przez Zozol92, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Duch »

Hehe, ale są też paradoksy w łańcuszkach ;) Słyszeliście o takim łańcuszku, który jest anty-łańcuszkiem, ale równocześnie musi być łańcuszkiem? :)
Nie pamiętam dokładnie treści, ale było to mniej więcej tak: Grześ odebrał ten łańuszek i przeszłał 5 osobom i nic się nie stało, Karolina odebrała tą wiadomość i nie wysłała nikomu i też się @&#& NIC NIE STAŁO, KAROL TEŻ NIKOMU NIE PRZESŁAŁ, A NAZAJUTRZ PRZEJECHAŁ GO TRAMWAJ, ALE NIE MA TO NIC WSPÓLNEGO Z TYM @(#_@#_+_## ŁAŃCUSZKIEM! :lol: Że też się komuś chce takie łańcuszki wymyślać...
eśli przerwiesz ten łąncuszek czeka cię to samo co Wreonikę przyjdzie do ciebie ten Duch i zrobi z tobą to samo co z nią dokładnie o 0:00.
Strzeżcie się, bo i was odwiedzę :P
Obrazek
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: DeBe »

Duchu nie mówiłeś, że odciąłeś jakiejś dziewczynie głowę...Nie ładnie :D.

A co do łańcuszków to sprawa jest prosta. Wystarczy ich nie czytać.
Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Duch »

A co do łańcuszków to sprawa jest prosta. Wystarczy ich nie czytać.
Ale jak ktoś to wyśle takiemu 10-latkowi to przeczyta i nawet może nie wiedzieć co to jest łańcuszek i weźmie to na serio. Poza tym, jeśli ktoś uważa, że 10-latek jest już tego świadomy to może to też być ktoś jeszcze młodszy :P
Obrazek
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

No i właśnie o tym mówiłem :evil: Po prostu szlag mnie trafił jak to przeczytałem.I weź przetłumacz takiemu dziesięciolatkowi że to nie jest prawda :evil:
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: DeBe »

Niestety nic nie da się na to poradzić. Takie łańcuszki będą ciągle. I trzeba z tym żyć.
Awatar użytkownika
Wubek
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Wubek »

Ja też dostałem ten łańcuszek....Wstrętny, najgorszy z tych które czytałem ^_^

PS.
Lepiej nie odpowiadać nieznajomym przysyłającym łańcuszki, choroba wie jakie mogą być tego konsekwencje...
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Niestety nic nie da się na to poradzić. Takie łańcuszki będą ciągle. I trzeba z tym żyć.
Da się :twisted: Wystarczy zlikwidować gadu-gadu,dzieci neo,pokemony,spamerów,fora.pl,alonsa,Natasze i shadow mastera :lol: skype, tlen oraz trolli
Tego dokonać może tylko Tabaluga, który niestety jest już na emeryturze :( Możemy liczyć tylko na Kubusia Puchatka :shock:

PS:Duchu fajny anty-łańcuszek :D
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Michailoff »

Kamyczek pisze:
Da się :twisted: Wystarczy zlikwidować gadu-gadu,dzieci neo,pokemony,spamerów,fora.pl,alonsa,Natasze i shadow mastera :lol: skype, tlen oraz trolli
Tego dokonać może tylko Tabaluga, który niestety jest już na emeryturze :( Możemy liczyć tylko na Kubusia Puchatka :shock:

PS:Duchu fajny anty-łańcuszek :D
Myślę, że te łańcuszki to kolejna z wielu sieciowych plag, które nastąpiły po otwarciu wrót internetu dla młodych osób, które są lamerami. Gadu-Gadu to najpopularniejszy komunikator sieciowy w Polsce. Ale nie słyszałem jeszcze o łańcuszkach na skypie, ICQ, itp... A te łańcuszki są wysyłane przez trolli, lamerów, pokemonów, psycholi i innych. Ale z tym musimy żyć. Obyśmy my nie wpuścili tego zła do naszych gospód...
Crimson (king) Michailoff
Odpowiedz